tilbud på briketter

Tilbud på briketter

Her finder du tilbud på alle typer af briketter - se træbriketter eller træpiller hvis du leder efter brænde til brændeovnen.

Briketter kommer i alle former og størrelser, de kan købes i de fleste byggemarkeder og supermarkeder og kan, i særdeleshed i sommerperioden, findes billigt på tilbud. Find briketter der passer til dine behov herunder. 

Briketter til brændeovnen er en billig brændselsform, der effektivt opvarmer din bolig. De findes typisk som træbriketter fremstillet af høvlespåner fra fyrretræ, bøgetræ og egetræ eller som SEDI tørvebriketter. Briketterne har derfor ofte forskellig brændværdi og glødetid. Under hvert tilbud kan du læse mere om briketternes brændværdi, så du kan vælge den type, der passer bedst til dine behov.

Briketter til grillen findes i mange forskellige typer og faconer. Grillbriketter puttes i en grillstarter og det kræver lidt tid før de er klar til grillen - til gengæld holder de en god jævn varme over længere tid. De kan købes både i større og mindre poser i de fleste supermarkeder. 

Her på siden finder du aktuelle tilbud på briketter og kan forhåbentlig finde ud af hvilke briketter der er bedst til dine behov. Find ugens tilbud på briketter her

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk