Alle tilbud samlet ét sted

Alle elsker et godt tilbud - for der er penge at spare på alle de dagligvarer, du køber tit, og de store ting, du køber en gang imellem. Vi sørger for, at alle de gode tilbud altid er tilgængelige for dig - uanset om du er på udkig efter billig kaffe eller den nyeste iPhone til en fordelagtig pris.

Husk at vi kan findes på minetilbud.dk og app til både tablets og smartphones.

Leder du efter gode tilbud på dine dagligvarer? Eller måske leder du efter tilbud på tøj, bøger eller elektronik? Har du brug for at sammenligne priser? Siden her er indrettet, så du let kan søge i varekategorier og sammenligne priser på varer mellem butikkerne. Varerne og besparelserne er store som små, discount som økologiske.

I dagligvarer kan du for eksempel finde det bedste tilbud med den laveste kilopris på oksekød, fisk, kylling eller svinekød. Varerne er sorteret enten efter ’bedste match’ på din søgning, pris eller kilopris – på den måde er det altid helt gennemsigt for dig, hvad der er billigst. Det samme gælder også for dig, der leder efter tilbud på sodavand, tilbud på vin eller tilbud på øl! På minetilbud har du det store overblik over, hvor du kan spare flest penge i hverdagen.

Minetilbud handler dog ikke kun om dagligvarerne. I modsætning til klassiske prissammenligningssider er vores side altid opdateret, når det kommer tidsbegrænsede tilbud. Det er nemlig her, du kan gøre dig nogle rigtige røverkøb. Det kan være et tilbud på et nyt fjernsyn, en foodprocessor, en iPad eller sportstøj. Vores netværk af butikker med billige tilbud bliver hele tiden større og større. Det betyder, at din mulighed for at finde gode tilbud inden for næsten alt, hele tiden bliver større og større.

Få mere at vide...

Support

Mandag 9.00-14.00

Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

Fredag 9.00-12.00

Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

+45 88130288
kontakt@minetilbud.dk

Aktuelle tilbud

Vi giver dig overblikket