Loader
Loader

Aktuelle tilbud fra BAUHAUS

Loader

Tilbudsaviser fra BAUHAUS

BAUHAUS tilbudsaviser er garant for gode, lave priser på byggevarer og med Danmarks største udvalg er BAUHAUS altid et besøg værd! BAUHAUS har været i Danmark siden 1988 og har 17 varehuse spredt rundt i det danske land.

BAUHAUS var i 1960ernes Tyskland det første all-in-on byggevaremarked. Hvor gør-det-selv folk og håndværkere før skulle rundt i hele byen til specialforretninger, var BAUHAUS hele ekspertisen og varerne samlet ét sted. Det gælder også for BAUHAUS tilbudsaviser. Det er lave priser, høj kvalitet og ekspertise samlet i én tilbudsavis! Så er dit byggeprojekt godt i gang og i harmoni med budgettet.

BAUHAUS tilbudsaviser har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til gode priser. Når du kommer ned i en af varehusene, får du også kompetent rådgivning og optimal service.

Tilbudsaviser fra BAUHAUS er godt klædt på i mange vareområder som isenkram, malervarer, VVS, værktøj, belysning, haveværktøj og planter! Du går sjældent forgæves i BAUHAUS, og husk du kan søge frit på minetilbud.dk, hvis der er en speciel vare, du leder efter!

Valgene er mange og BAUHAUS udvalg er stort, så det er næppe en dårlig idé at orientere dig godt i BAUHAUS tilbudsavis, hvis du er på udkig efter byggevarer og gør-det-selv varer.

Læs BAUHAUS avis og find inspiration samt de gode og billige tilbud.