2 aktive tilbudsaviser fra Bilka

Tilbudsaviser fra Bilka

En Bilka tilbudsavis er lig med et bredt udvalg af lave priser på alt fra dagligvarer til elektronik og tøj!

Bilka åbnede Danmarks første varehus i 1970 en kilometer fra landsbyen Tilst - en forstad til Aarhus. Salgsarealet var på 10.000 m2 og der var parkeringspladser til 1200 biler. Navnet Bilka er en sammensætning af Billiges Kaufhaus og blev konstrueret af stifteren Herman Salling.

I dag ejes Bilka af Dansk Supermarkedgruppen A/S som også står bag Føtex og Netto. Bilka kæden bestod i 2012 af 17 varehuse spredt rundt om i det danske land. Bilkas tilbudsavis er spækket med gode tilbud, der kan findes rundt omkring i deres mange butikker!

Bilkas filosofi er enkel. Kvalitet til lavpris, bredt sortiment og høj sæsonaktualitet. Hertil kommer en markant markedsføring under det mangeårige slogan: "Hvem ka' - Bilka".

Varehusene er med få undtagelser placeret uden for større byer. I Bilka har man et bredt og et dybt sortiment - herunder fuldt food-sortiment, et betydeligt non-food sortiment, åbne bager- og delikatesseafdelinger samt familie restauranter.

Med mere end 100.000 varenumre kan Bilka tilbyde alt fra frisklavet sushi til swimmingpools. Og du kan finde det hele i Bilkas tilbudsaviser!

I Bilka er indløbsoplevelsen i centrum, fordi man med de store butiksarealer kan opbygge flotte udstillinger og hele tiden holde et godt mix af mærkevarer og egne produkter.

Læs Bilkas tilbudsavis og se de mange gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.