Aktuelle tilbud fra Bilka

Tilbudsaviser fra Bilka

En Bilka tilbudsavis er lig med et bredt udvalg af mange fantastiske varer og services. Ja, da Bilka er et hypermarked, er der faktisk ikke det, som du ikke kan få i Bilka. Kort sagt Bilka har alt under et tag og det samme har en Bilka tilbudsavis. Med mere end 100.000 varenumre kan Bilka tilbyde alt fra computere, opvaskemaskiner, køleskabe og spillekonsoller til fine vine, dagligevarer, tøj, trampoliner, cykler, senge, køkkenudstyr, sofaer og meget andet. Og står du og skal holde fest, får mange gæster på besøg eller noget helt tredje, så kan Bilka også hjælpe med dette, da de leverer mad ud af huset. Du skal blot bestille senest seks dage før og til minimum seks kuverter.

Det er altid en fornøjelse at handle i Bilka, da Bilka ofte opbygger flotte udstillinger på det store butiksareal, hvilket de sørger for at mixe med mærkevarer og egne produkter.

Navnet Bilka er en sammensætning af Billiges Kaufhaus og blev konstrueret af stifteren Herman Salling. Bilka åbnede Danmarks første varehus i 1970 en kilometer fra landsbyen Tilst, som er en forstad til Aarhus. Salgsarealet var på 10.000 m2 og der var parkeringspladser til 1200 biler. I dag ejes Bilka af Dansk Supermarkedgruppen A/S som også står bag Føtex og Netto. Bilka kæden består i dag af 17 varehuse spredt rundt om i det danske land. Varehusene er med få undtagelser placeret uden for større byer. 

Bilkas filosofi er enkel. Kvalitet til lavpris, bredt sortiment og høj sæsonaktualitet. Hertil kommer en markant markedsføring under det mangeårige slogan: "Hvem ka' - Bilka". Derfor finder du i Bilka et fuldt food-sortiment, et betydeligt non-food sortiment, åbne bager- og delikatesseafdelinger samt familierestauranter. 

Bilkas tilbudsavis er spækket med gode tilbud, der kan findes rundt omkring i deres mange butikker! Læs Bilkas tilbudsavis her på siden og opdag en verden af muligheder, hvor du med få planlagte indkøb kan få råd til meget mere.