Loader

Udvalgte tilbud fra SILVAN

Loader

Tilbudsaviser fra SILVAN

Som en ægte gør-det-selv type har du sikkert en masse gode gør-det-selv-idéer og nogle får du ført ud i livet og andre ikke. Er undskyldningen, at du mangler det rigtige udstyr, så frygt ej, for i SILVANs tilbudsavis kan du hver uge finde det fedeste gør-det-selv udstyr til en pris, der slår benene væk under dig. Så der er ingen undskyldninger! Grib din SILVAN tilbudsavis i dag, så du ikke går glip af alle de gode tilbud på netop det gør-det-selv udstyr, som du står og mangler.

Og SILVAN sørger selvfølgelig altid for at tilpasse udbuddet, så det passer til sæsonen. I foråret bugner tilbudsavisen fx med smækre tilbud på alt til hus, have og altan, så du rigtigt kan komme i forårshumør. SILVAN ved nemlig godt, at vi danskere elsker smukke blomster, fede potteplanter og fyldige frugtplanter.

Ud over det store sæsonpræget sortiment rummer SILVAN også et fast sortiment på 12.000 varer, og for at få dannet dig et overblik over det fantastiske udbud, kan du altid starte et overskueligt sted med en SILVAN tilbudsavis. 

Ved du dog ikke helt hvad du skal vælge og hvilket udstyr, der passer lige til dine behov, kan du altid få råd og vejledning i SILVAN, for SILVAN er din lokale fagmand, når det kommer til gør-det-selv området. Det jo ikke for sjov, at SILVAN nærmest er blevet genrebetegnelsen for danske byggemarkeder.

De mange gode tilbud, det brede udvalg og den høje kvalitet går også igen i SILVANs tilbudsaviser. Her finder du det bedste både til gør-det-selv manden eller kvinden samt til den professionelle håndværkere. Og med 45 butikker fordelt på hele landet og en titel som en af Nordens største forhandlere til det private gør-det-selv markedet, kan du være sikker på, at der altid er en SILVAN i nærheden af dig. Har du brug for konkret inspiration til dine gør-det-selv projekter, kan du klikke dig ind på SILVANs hjemmeside og se en af de mange spændende gør-det-selv videoer.

Er du stadig i tvivl, om du skal smutte en tur i SILVAN, så lad dig overbevise af den fantastiske ekspertise som SILVAN besidder. Med sine 48 år på markedet, kender SILVAN til danskernes krav til både pris og kvalitet, og ved kort sagt hvad vi vil have.

Du kan søge frit i SILVANs tilbudsavis her på siden og dermed holde øje med alle de gode tilbud på fantastiske gør-det-selv varer.