Tilbud på havemøbler

Havemøbler på tilbud lige her

For mange mennesker er terrassen et af husets vigtigste “rum”. Mange af os sætter derfor høje krav til havemøblerne, både mht. kvaliteten og designet. Køber du et sæt havemøbler, så forventer du, at de ser godt ud og holder sig godt i mange år. Det gør heller ikke noget, hvis havemøblerne er lige så flotte som et indendørs sofaarrangement. Ud over det æstetiske aspekt, skal havemøblerne være behagelige at sidde i. Det er mange krav at have på én gang. Heldigvis kan alle dine krav som regel indfries.

Ofte ligner havemøbler i dag til forveksling indendørs møbler, fordi designet betyder mere og mere, når folk skal vælge. Mange innovative designere har i nyere tid kastet sig over havemøblerne og dermed sat nye standarder for æstetikken. Se alle ugens tilbud på lækre møbler til terrassen eller altanen – havestole, liggestole, solvogne, loungemøbler m.m. – og find din favorit lige her.

Få det bedste ud af sommeren med lækre havemøbler

Flotte havemøbler på terrassen er som fløden på en friskbagt æbletærte – de gør noget, der i forvejen er godt, ekstra lækkert. Med lækre havemøbler er du klar til at få det bedste ud af sommeren. For at du kan finde møbler, der passer til din smag, fremstilles disse i forskellige farver, materialer og designs. Måske du er til den helt klassiske teak eller hårdtræs variant der enten er malet hvid eller olieret i en gylden farve, eller måske endnu mere til at flydende lounge sæt i flet. Mulighederne er mange, og det er derfor nemt at finde et sæt der passer perfekt til det udtryk du gerne vil lave udenfor. Vi har samlet alle ugens bedste tilbud til dig, så det er så let og overskueligt som muligt at sammenligne og finde din favorit.

Maksimal glæde, minimal vedligeholdelse

Havemøblerne skal kunne tåle lidt af hvert og stadig se godt ud, så de er klar og indbydende, når du ønsker at indtage aftensmaden under åben himmel. Der er i høj grad tænkt over vedligeholdelsen i designet af moderne varianter. Ønsker du at være ekstra skånsom ved dine møbler, kan du for eksempel investere i et overtræk, der beskytter dine møbler mod vind og vejr, når de ikke er i brug. Gode tilbud på overtræk finder du også her på siden.

De bedste tilbud på havemøbler fra dine lokale forhandlere

Uanset om det er Bilka, føtex, Kvickly, Harald Nyborg, BAUHAUS, Daells Bolighus, Coop, eller JYSK, der er tættest på dig, så vil du kunne finde gode tilbud på møbler til dit udendørsareal her. Alt afhængigt af hvor du vælger at købe dit havesæt, vil du også have mulighed for at låne en trailer. På denne måde er det let at få havemøblerne transporteret hjem. Find dine havemøbler på tilbud lige her. God fornøjelse.

Få mere at vide...

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvilken olie skal jeg bruge til mine havemøbler?
  For at havemøblerne ser pæne ud år efter år, er det vigtigt at vedligeholde dem, og for træhavemøbler så betyder det bl.a. at det fra tid til anden skal have noget olie. De fleste byggemarkeder sælger møbelolie som egner sig til specifikke trætyper. Et godt tip er dog at vælge en olie med farvepigmenter, da det er med til at beskytte træet optimalt. 
  Hvor kan man se Coop havemøbler?
  Det kan du i udvalgte Coop butikker der har sortimentet. Det kan f.eks. være visse SuperBrugsen butikker og Kvickly. Ellers kan du også besøge FDB møbelbutikkerne hvor du kan se de klassiske FDB designs. 
  Hvornår sætter man havemøblerne ud?
  Det er meget individuelt, og du kan teknisk set have dine møbler stående ude hele vinteren hvis du har et behov for dette. Det er dog ikke unormalt at havemøblerne kommer frem de første lune dage i foråret, hvilket visse år allerede er i marts måned, men ellers skal vi helst ind i april og maj måned før behovet for havemøblerne virkelig opstår. 
  Hvornår skal man sætte havemøblerne ind?
  Ligesom der ikke er nogen regler for hvornår man sætter dem frem, så er der heller ikke regler for hvornår man tager dem ind. Det kan dog være en god idé at tage dem ind omkring oktober måned, hvor dagene bliver kortere, og vejret begynder at vise sig fra sin mere barske side. 

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk