Havemøbler

Havemøbler på tilbud

Mange sætter høje krav til havemøblerne, men de skal jo også gerne holde i mange år. Havemøblerne skal være behagelige at sidde i og flotte som et indendørs sofaarrangement. Mange havemøbler ligner til forveksling indendørs møbler, fordi designet betyder mere og mere, når folk vælger havemøbler. Se alle ugens tilbud på lækre havemøbler – havestole, liggestole, solvogne, loungemøbler m.m.

Få mere at vide...

Havemøbler i teaktræ, flet eller plastik

Havemøbler fås i både miniudgaver til en lille altan eller som store sofaarrangementer til en frodig have. Vil du have havemøbler som runde caféborde? Eller loungehjørne i haven? Skal de være af plastik? Eller af genbrugs-teaktræ? Der er mange muligheder. Designet kan være stilrent og i tråd med nordisk stil eller designet kan være mere rustikt og med mange detaljer. Vælg retro havemøbler eller helt enkle plastik havemøbler, der bare skal være praktiske. Der kommer også flere og flere vedligeholdelsesfrie havemøbler. Vælg fx møbler i sort polyrattan flet og med hynder, der har en særlig form for skum, som gør at vand ikke opsamles i hynderne. Møblerne kan derfor stå udenfor. Haveborde kan både være af plastik eller træ eller bordet kan være af aluminiumsstel og med en bordplade i fiberbeton. Spar penge ved at købe havemøbler på tilbud. Du finder med garanti det design, der passer til din terrasse eller altan.

Tilbud på havemøbler (6)

Sofia XL havemøbelsæt
Til 28/2
Mathias hyndeboks
Til 28/2

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.