Sponsorerede

Brænde

Tilbud på brænde

Her på siden kan du købe brænde brændeovnen eller pejsen. Det er en fryd for øjet at se fint stablet bøgetræ foran pejsen – klar til at brænde. Det giver en særlig stemning at tænde op i brændeovnen. For mange i det kolde Norden, er det lig med ægte hygge. Se de gode tilbud, så du kan spare penge på brændsel.

Få mere at vide...

Brænde i bedste kvalitet

Skal du have brænde til brændeovnen, er det en mulighed selv at gå ud og fælde træer til brænde. Du kan også sanke brænde i skoven, dvs. at du eksempelvis får lov til at få kronen af træer, der er brugt til møbeltræ. Så skal du selv skære det op og betaler så for det brænde, du får ud af det. Det er dog ret besværligt, så de fleste vælger at købe brændet fint stablet og i passende stykker lige til at bruge. Det giver også en garanti for en høj kvalitet. Det gælder om at have så høj brændeværdi som muligt i brænde. Bøgetræ er noget af det bedste træ, mens grantræ ligger lavere på listen. Brændet skal også have en passende alder. Ikke for gammelt og ikke for ungt. Hvis det er for gammelt, brænder det af for hurtigt og hvis det er for ungt, er der for høj vandprocent i det. Brændet skal være mindst et år gammelt fra det fældes til det kommer i brændeovnen. Se tilbuddene fra ugen, så du altid har brændsel til opvarmning af boligen.

Tilbud på brænde (21)

Træbriketter 8x10kg
Til 23/12
Træbriketter
Til 31/12
Pejsebrænde
Til 31/12
Træpiller 15 kg.
Til 12/12
Træbriketter
Til 12/12
Lyse træbriketter ta' 8 stk.
Til 16/12
Pejsebrænde løvtræ
Til 16/12
Koks 30x25 kg
Til 13/12
1 palle Træpiller
Til 13/12
PetroRex Koks
Til 13/12
Koks 30 ps.
Til 20/12
Træbriketter 10 kg
Til 20/12
PetroRex koks
Til 4/1

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.