Sponsorerede

Brænde

Tilbud på brænde

Her på siden kan du købe brænde brændeovnen eller pejsen. Det er en fryd for øjet at se fint stablet bøgetræ foran pejsen – klar til at brænde. Det giver en særlig stemning at tænde op i brændeovnen. For mange i det kolde Norden, er det lig med ægte hygge. Se de gode tilbud, så du kan spare penge på brændsel.

Få mere at vide...

Brænde i bedste kvalitet

Skal du have brænde til brændeovnen, er det en mulighed selv at gå ud og fælde træer til brænde. Du kan også sanke brænde i skoven, dvs. at du eksempelvis får lov til at få kronen af træer, der er brugt til møbeltræ. Så skal du selv skære det op og betaler så for det brænde, du får ud af det. Det er dog ret besværligt, så de fleste vælger at købe brændet fint stablet og i passende stykker lige til at bruge. Det giver også en garanti for en høj kvalitet. Det gælder om at have så høj brændeværdi som muligt i brænde. Bøgetræ er noget af det bedste træ, mens grantræ ligger lavere på listen. Brændet skal også have en passende alder. Ikke for gammelt og ikke for ungt. Hvis det er for gammelt, brænder det af for hurtigt og hvis det er for ungt, er der for høj vandprocent i det. Brændet skal være mindst et år gammelt fra det fældes til det kommer i brændeovnen. Se tilbuddene fra ugen, så du altid har brændsel til opvarmning af boligen.

Tilbud på brænde (31)

Vida træpiller
Til 26/2
Træbriketter
Til 27/1
Træbriketter
Til 27/1
Træbriketter
Til 27/1
Lyse træbriketter 8 pk.
Til 27/1
Lyse træbriketter - 8 pk.
Til 26/1
Træpiller - 15 kg
Til 26/1
Ovntørret ask - pr. palle
Til 26/1
Træpiller 15 kg
Til 23/1
Træbriketter
Til 27/1
Pejsebrænde ask ovntørret
Til 27/1
8 mm træpiller
Til 27/1
Træbriketter
Til 27/1
energie koks
Til 7/2
Træpiller
Til 7/2
Petrorex koks
Til 25/1
Koks
Til 24/1
1 palle træpiller - 1050 kg
Til 31/1
PetroRex Koks 25 kg
Til 31/1
Koks 30 ps.
Til 24/1
RUF Træbriketter
Til 7/2

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.