Krukker

Krukker på tilbud

Du kan købe krukker til lave priser her på siden. Masser af tilbud på krukker og skjulere til indendørs og udendørs brug. Plant grønne planter eller farverige blomster til at skabe stemning og forskønne boligen. Sæt krukker udenfor ved hoveddøren, i indkørslen eller helt ude ved vejen. Der er mange muligheder for at give gæster et godt førstehåndsindtryk af dit hjem.

Få mere at vide...

Krukker til haven

En krukke skal gerne være forholdsvis nem at flytte rundt, med en overflade der er nem at rengøre og skal gerne kunne tåle frost. Den skal ikke kun være praktisk, men også smuk, så den bidrager positivt til havens udseende. Lav dit eget fine havearrangement af små og store krukker med de flotteste beplantninger. Haven får tilføjet liv og flotte farver, og du får sat dit særlige præg på haven. Krukker i haven er et godt supplement til de øvrige haveprojekter, du har for haven. Du kan også sætte krukker strategisk rundt i haven, så de ikke kun forskønner, men også har en funktion. Der kan eksempelvis skabes et lille sti-system i haven af store krukker eller du kan lade krukker omkranse haveterrassen. Vælg små eller store krukker og find dine favoritter blandt et bredt sortiment. Find krukker i polysand, terracotta eller keramik. Det er slidstærke og dekorative krukker, som du kan have i lang tid fremover.

Tilbud på krukker (37)

Lerkrukker
Til 30/3
Skjuler 2 stk.
Til 30/3
Biopotter 6 cm
Til 2/4
Plastikkrukke
Til 30/3
Zinkkrukke
Til 30/3
Glasfiberkrukke
Til 30/3
Keramik i stonelook
Til 1/4
Hængekurve
Til 1/4
Havekrukker
Til 1/4
Havekrukker
Til 1/4
Fiberkrukke
Til 1/4
Krusser el. kurve
Til 1/4
Krukke
Til 1/4
Fiberkrukker
Til 1/4
Krukke
Til 1/4
Whiskytønde
Til 1/4
Ljum havekrukke
Til 6/4
Krukkesæt 2-pak
Til 1/4
Krukke i zinklook
Til 31/3
Urtepotte i cement
Til 31/3
Mathilde krukke
Til 31/3
Julie krukkesæt
Til 31/3
Anna krukkke
Til 31/3
Naja havekrukke
Til 31/3
Marie havekrukke
Til 31/3
Nanna krukke
Til 31/3
Alma krukke
Til 31/3
Julie krukkesæt 3-pak
Til 31/3
Frida havekrukke
Til 31/3
Anne havekrukke
Til 31/3

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.