Krukker

Krukker på tilbud

Du kan købe krukker til lave priser her på siden. Masser af tilbud på krukker og skjulere til indendørs og udendørs brug. Plant grønne planter eller farverige blomster til at skabe stemning og forskønne boligen. Sæt krukker udenfor ved hoveddøren, i indkørslen eller helt ude ved vejen. Der er mange muligheder for at give gæster et godt førstehåndsindtryk af dit hjem.

Få mere at vide...

Krukker til haven

En krukke skal gerne være forholdsvis nem at flytte rundt, med en overflade der er nem at rengøre og skal gerne kunne tåle frost. Den skal ikke kun være praktisk, men også smuk, så den bidrager positivt til havens udseende. Lav dit eget fine havearrangement af små og store krukker med de flotteste beplantninger. Haven får tilføjet liv og flotte farver, og du får sat dit særlige præg på haven. Krukker i haven er et godt supplement til de øvrige haveprojekter, du har for haven. Du kan også sætte krukker strategisk rundt i haven, så de ikke kun forskønner, men også har en funktion. Der kan eksempelvis skabes et lille sti-system i haven af store krukker eller du kan lade krukker omkranse haveterrassen. Vælg små eller store krukker og find dine favoritter blandt et bredt sortiment. Find krukker i polysand, terracotta eller keramik. Det er slidstærke og dekorative krukker, som du kan have i lang tid fremover.

Tilbud på krukker (23)

Urtepotte
Til 19/3
Rullebræt
Til 2/3
Hoya i skjuler
Til 23/2
9 cm potte 3 stk.
Til 23/2
Rosegarden skjuler
Til 2/3
Skjuler
Til 2/3
Linie skjuler
Til 2/3
Julian skjuler
Til 2/3
Rosaline skjuler
Til 2/3
Skjuler
Til 2/3
Edge potte
Til 2/3
Lyngby skjuler
Til 2/3
Skjuler
Til 2/3
Coliette skjuler
Til 2/3
Aks skjuler
Til 2/3
Juliane skjuler
Til 2/3
Rustik skjuler
Til 5/3
Planteophæng
Til 5/3
Krukkemarked
Til 5/3
Rullebræt til planter
Til 25/2

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.