Sandkasse

Sandkasse på tilbud

Når du skal vælge sandkasse, kan du vælge mellem mange sandkasser i super kvalitet. Du finder sandkasser i imprægneret fyrretræ, oliebehandlet lærketræ eller andre fine sandkasser i træ, der holder i mange år. De mest populære er af træ, men der er også sandkasser af plastik, der kan være i flotte farver og med forskellige sjove finesser, der fanger børnenes nysgerrighed. En sandkasse lægger op til mange timers leg, hvor barnets fantasi kan få frit løb.

Få mere at vide...

Sandkasse med ryglæn

For mindre børn er det dejligt at lege i en sandkasse. En sandkasse kan bruges for selv de mindste. Babyer elsker for eksempel at lege i sandet og mærke sandet mellem fingrene. Lidt større børn bygger forskellige ting i sandet, eller de bruger sandkassen som afsæt til eventyrlige lege. Der findes sandkasser der tilgodeser de forskellige aldre. En lille rund sandkasse kan være praktisk til den 1-årige, imens en stor sandkasse med ryglæn eller en stor sekskantet sandkasse kan være et hit for de 4-5 årige. Spar penge på indkøb af en sandkasse ved at kigge her på siden. Nogle sandkasser fås med et låg, der kan omdannes til ryglæn. Ellers kan låg som regel købes separat, så sandkassen altid er fin og ren, klar til brug. Spar penge på børnenes sandkasse ved at få de bedste priser serveret her på siden.

Tilbud på sandkasse (0)

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.