Tilbud på sandkasse

Fine sandkasser på tilbud

Skab et rum til den lille, hvor der er plads til kreativ udfoldelse – til at lege, til at drømme og til at blive dejlig beskidt. Sikkert husker du selv sandkassen fra din egen barndom eller fra dine små søskendes. Sandkassen er – dengang som i dag – et sikkert hit hos små børn. Selvom sandkasser byder på mange store oplevelser, er det ærgerligt at betale for meget. Af denne grund har vi samlet mange gode tilbud på sandkasser til dig her på siden.

Når du skal vælge sandkasse, kan du vælge mellem mange sandkasser i super kvalitet. Du finder sandkasser i imprægneret fyrretræ, oliebehandlet lærketræ eller andre fine sandkasser i træ, der holder i mange år. Sandkasser i træ er klart de mest populære, men der findes også sandkasser af plastik, der kan være i flotte farver og med forskellige sjove finesser, der fanger børnenes nysgerrighed. Gå på opdagelse i de mange tilbud og find din favorit lige her.

Et frirum til fingre og sind

En sandkasse lægger op til mange timers sjov og leg, hvor barnets fantasi kan få frit løb. Der kan bygges huler, veje, ja selv kongeriger og slotte, der sameksisterer i sandet og i dit barns fantasiverden. Vil du gøre noget sundt for dit barn, så giv det en sandkasse i stedet det nyeste computerspil. Sandkassen vil sætte gang i barnets selvstændige tankegang og vil hjælpe det med at underholde sig selv frem for at dvæle passivt foran skærmen.

Keep it simple

Lidt sand, et par skovle og måske nogle spande og et si til at fuldende mesterværket – tit skal der ikke mere til for at sætte gang i legen og give fantasien frie tøjler. Du vil nok blive forundret over, hvor mange gourmet-retter der kan tilberedes i sandkassens simplistiske køkken – alt lige fra kagebageri og hen til et helt middagsselskab med sand-lækkerier. Og mon ikke du er en af de første, der bliver inviteret til at smage på de nye kreationer.

Med en sandkasse ved du altid, hvor dit barn er. Sandet ved du også hvor er; det forbliver nemlig inde i sandkassen. En sidegevinst ved sandkasser er med andre ord, at der er styr på den æstetiske del i din have. Her på siden finder du sandkasser i forskellige størrelser og forme. Der findes høje og lave sandkasser, sandkasser med og uden låg osv. God fornøjelse med at finde din kommende sandkasse blandt tilbuddene.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk