Aktuelle tilbud fra REMA 1000

Tilbudsaviser fra REMA 1000

En REMA 1000 tilbudsavis er spækket med gode tilbud på både egne discountvarer og kendte mærkevarer som Arla koldskål, Mathilde kakao, Karat kaffe, grovhakket leverpostej fra Stryhn's, Royal øl, Ariel vaskemiddel og Vel opvask. Endvidere kan du i REMA 1000 få lækkert friskbagt brød hver dag, som er bagt af landets 100 dedikerede bagere og bagermestre. Dette kan du læse meget mere om i en REMA 1000 tilbudsavis.

Selvom REMA 1000 går under kategorien discountbutik, er der ikke megen discount over butikken - ikke andet end de knald gode priser. For hos REMA 1000 er det meget mere end discount, der er i fokus. Kvaltiet, økologi, lokale danske råvarer og et varierende sortiment er derimod noget, som især er i fokus hos kæden, da butikken ønsker at tilbyde sine kunder lige præcis det, som de står og mangler. Og selvom kæden er fra Norge, er REMA 1000 i Danmark kendt for sit danske kød og fjerkræ, som der hver dag ryger over disken i tusindevis og har gjort siden den første butik åbnede i Danmark i 1994. Dette er også afspejlet i REMA 1000s tilbudsavis, der rummer tilbud på alt fra stort til småt, og som hver uge tilbyder super gode priser på en række varer der både er økologiske, danske og af højeste kvalitet.

Men REMA 1000 er meget mere end bare en dagligvarekæde. Børn og sundhed ligger også REMA 1000 på sinde, og kæden er derfor gået aktivt ind i debatten om fedme. Dette har REMA 1000 blandt andet gjort ved at indgå i et samarbejde med Diætisterne på Frederiksberg, som hver dag hjælper mange dansker til et sundere liv. Derudover sponsorerer REMA 1000 hver sommer flere håndboldskoler, tennisskoler samt Aqua Camps i Danmark.

Du kan søge frit i REMA 1000 tilbudsavisen her på siden, når du leder efter det næste gode tilbud på eksempelvis dansk kød og økologiske varer.