Loader

Aktuelle tilbud fra XL-BYG

Loader

Tilbudsaviser fra XL-BYG

En XL-BYG tilbudsavis giver dig de stærkeste priser på byggevarer af den højeste kvalitet. Og en ting er sikkert og det er, at XL-BYG har erfaringen, størrelsen, priserne og viljen til at være danskernes foretrukne byggemarked.

Hos XL byg arbejder de altid på at finde løsninger og på at skabe tilbud, der gør det muligt for dig som kunde at udleve dine gør-det-selv drømme. XL byg er både for den professionelle og den entreprenante gør-det-selv familie, og der findes tilbud, der falder i enhver smag. 

XL-BYG er Skandinaviens største byggerådgiver med mere end 250 XL-BYG forretninger i Danmark, Norge og Sverige. Det betyder, at du som kunde får en masse stordriftsfordele som lavere priser, et stort udbud og et yderst kompetent personale. Kæden består af lokalt ejede forretninger, som er en fastforankret del af lokalområdet. XL-BYG udspringer af indkøbssamarbejdet Ditas a.m.b.a., som også stod bag de tidligere kæder Råd & Dåd samt Handy. 

XL-BYGs tilbudsavis har altså både tilbud til de professionelle håndværkere og entreprenørerne samt til den private gør-det-selv familie. De professionelle håndværkere tilbydes en række serviceaftaler, der sikrer, at de får de rigtige varer til den rette tid, pris og kvalitet. Og XL-BYGs kompetente personale står altid klar til at rådgive om stort og småt. Dette lige fra udskiftning af vandhanen til den store til-/ombygning af hjemmet. De fleste tømmerhandlere i XL-BYG har både et BYGGECENTER og et PROFFCENTER.

XL-BYG - så er du godt i gang, hvilket er kendetegnet ved en XL-BYG tilbudsavis, som du kan søge frit i her på siden.

Læs XL-BYGs tilbudsavis og find inspiration til dit hjem og gør årets kup på alt fra værktøj, materialer, møbler og bolig- samt autotilbehør.