1 aktive tilbudsaviser fra XL-BYG

Tilbudsaviser fra XL-BYG

En XL-BYG tilbudsavis har seriøse, gode tilbud til den professionelle og den entreprenante gør-det-selv familie. XL-BYG har erfaringen, størrelsen og priserne til at være danskernes foretrukne byggemarked. En XL-BYG tilbudsavis giver dig de stærkeste priser på byggevarer af den højeste kvalitet.

XL-BYG er Skandinaviens største byggerådgiver med mere end 250 XL-BYG forretninger i Danmark, Norge og Sverige. Det betyder en masse stordrift fordele, hvilket betyder lavere priser for dig. Kæden består af lokalt ejede forretninger, som er en fastforankret del af lokalområdet. XL-BYG udspringer af indkøbssamarbejdet Ditas a.m.b.a. som også stod bag de tidligere kæder Råd & Dåd samt Handy. 

XL-BYGs tilbudsavis har både til de professionelle håndværkere og entreprenører samt til den private "gør-det-selv" familie. De professionelle håndværkere tilbydes en række serviceaftaler der sikre at de får den rigtige vare til den rette tid, pris og kvalitet. XL-BYGs kompetente personale står altid klar til at rådgive om stort og småt, lige fra udskiftning af vandhanen til den store til-/ombygning af hjemmet. De fleste tømmerhandlere i XL-BYG har både et BYGGECENTER og et PROFFCENTER.

XL-BYG - så er du godt i gang. Det gælder også for XL-BYGs tilbudsavis, som du kan søge frit i her på siden.

Læs XL-BYGs tilbudsavis og find inspiration til dit hjem.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.