Bolig & indretning

Få inspiration til din boligindretning

Har du tænkt på at give din bolig en gennemgående istandsættelse, eller bare ønsket at pifte dit hjem lidt op, men følt at det hele var for uoverskueligt? En opfriskning af hjemmet kan hurtigt komme til at virke som et besværligt og krævende projekt, hvor man hverken ved, hvor man skal starte eller slutte. Her hos minetilbud.dk har vi gjort det nemmere og mere overskueligt for dig, ved at samle et bredt udvalg af tilbudsaviser, der alle beskæftiger sig med bolig og indretning. 

Leder du efter nye møbler?

Loader

Du finder hurtigt og nemt et utal af tilbud på alt lige fra møbler og tekstiler til belysning og boligtilbehør. Dette danner grobund for masser af inspiration og hjælper dig med at få indsigt i, hvad der rører på sig indenfor boligindretningens mode og trends. Få hjælp og guides til indretning af stuen, køkkenet, badeværelset og meget mere her og nu!

Interiør og indretning

Loader

Din indretning - din personlighed

Måden du indretter din bolig på, siger mange ting om dig - mere end du måske selv går og tror. Derfor er det vigtigt, du gør dig overvejelser om, hvordan din bolig og dens udtryk skal være. Her spiller dit valg af møbler, farver, design og stilarter alle en stor rolle. Forsøg derfor at skabe et udtryk der gør indtryk, og afspejler hvem du er som person. 

Husets samlingspunkt

Mange vil mene, at køkkenet er det vigtigste rum i hjemmet – og med god grund. Køkkenet har igennem en lang årrække fungeret som mange familiers mødested, i og med diverse måltider i løbet af dagen ofte giver incitament til at få samling på tropperne. Derved spiller køkkenet rollen som hjemmets centrum, og man gør derfor klogt i, at bruge energi på at skabe et køkken, der dækker ens behov. Se gode tilbud til køkkenet herunder:

Lær at binde din egen blomsterbuket, billigt

Læs blogindlægget her

Skab et åbent og lyst køkken-alrum med masser af plads, hvor børnene kan sidde ved kogeøen og lave lektier, eller skab et tætpakket køkken, hvor man virkelig kan komme hinanden ved. I tilbudsaviserne her på siden finder du et hav af tilbud og billige priser på køkkentilbehør og komplette køkkener. Find køkkenudstyr og -redskaber, service og meget andet fra mærker som Jamie Oliver, Royal Copenhagen og Rosendahl og vær med til at gøre ethvert måltid til noget helt specielt.

Masser af magi

Ja der er mange former for magi. Skab et soveværelse, du glæder dig til at være i om aftenen. Et værelse du kan slappe helt af i og tænke over dagen, der er gået. Krydr soveværelset med rolige nuancer og hyggebelysning i varme toner. Det kan også være en god idé at investere i en behagelig sengegavl, så du kan sidde blødt og læse en bog eller se tv. 

Kataloger med senge

Loader

Aviser med terrasse og have

Loader

Generelt varierer det meget, hvordan folk vælger at gøre dette. Til fælles har mange dog, at de forsøger at skabe et hjem, hvor der er trygt og hyggeligt. Om dette kommer af at have en minimalistisk og meget stilren indretning, eller ved at have en livlig og farverig stil er dog helt op til dig.

Home is where you make it yours.

Øje for detaljen

For at skabe et tilfredsstillende og sammenhængende helhedsindtryk af dit hjem er det vigtigt, at du har øje for detaljerne. Dette gælder både, når det kommer til dit valg af møbler i stuen og farverne på væggene, men så sandelig også i forbindelse med valget af pyntegenstande rundt omkring i hjemmet. I og med disse nips-ting ikke umiddelbart fylder så meget, kan de hurtigt gå i glemmebogen, når folk er i gang med deres boligindretning. Sammenhængen mellem de vaser, lysestager, pyntepuder og lamper man vælger kan derfor være helt på månen, hvorved man går glip af en oplagt mulighed for, at skabe et sammenhængende og harmonisk hjem. Ovenfor i katalogerne kan du få inspiration og ideer til, hvilke pyntegenstande, der kan hjælpe dig med at binde dit hjem sammen og pifte din bolig og indretning op. Du finder en lang række billige tilbud på mærker som Kay Bojesen, Kähler og Georg Jensen, der alle kan være med til at skabe en helhedsfornemmelse og sætte prikken over i’et i dit hjem.

Husets ekstra rum

Når man tænker bolig og indretning, kan man hurtigt komme til at fokusere på indretningen indendørs. Man kan derved komme til at lægge haven og terrassen på hylden, og glemme mulighederne i udendørslivet. Denne skjulte skat giver rig mulighed for at skabe et ekstra rum og give din bolig en ekstra lys og luftig dimension. Med et væld af bl.a. havemøbler, hynder, krukker og udestuer har du et ubegrænset antal af muligheder for at give haven et ansigtsløft, og gøre dit udeliv mere behageligt og tiltalende. Det brede udvalg af haveartikler giver dig plads til inspiration og ideer, om det så er til terrassen i indre by, rækkehusenes fælleshave eller baghaven til huset i villakvarteret.

Hold dig ajour med trends og tendenser indenfor bolig og indretning, og find billige tilbud på alt du skal bruge til dit næste indretnings projekt i hjemmet ovenfor!