Loader

Udvalgte tilbud fra Kop & Kande

Loader

Tilbudsaviser fra Kop & Kande

Trænger du til nyt bestik, en smuk Lyngby vase eller er det en af de mange køkkenmaskiner, der skal skiftes ud, så kan det være en rigtig god ide, at starte dine indkøb med at kigge i en Kop & Kande tilbudsavis. Her finder du nemlig mange fantastiske tilbud på alt fra designerbestik, professionelle kokkeknive og opbevaringskrukker til urtepotteskjuler, vaser i kendte brands og elpiskere, brødristere og meget andet køkkenudstyr. 

Og det er ikke tilfældigt, hvad der kommer på tilbud i Kop & Kande, for med sine næsten 40 års erfaring, ved medarbejderne i Kop & Kande, hvad danskerne vil have og hvornår de vil have det. Op til jul kan du fx finde gode tilbud på TRIP TRAPs søde nisser, lyskæder og fine lanterner, hvor du i foråret møder gode tilbud på påskekyllinger, udendørs pyntefigurer osv. Alt sammen fremhævet i en Kop & Kande tilbudsavis.

Kop & Kande blev stiftet i 1978 af 54 selvstændige isenkræmmere og i løbet af 1990 valgte medlemmerne at samle kæden under et mere ensartet koncept og brand. Du finder derfor den samme gode kvalitet i alle Kop & Kande butikkerne landet over og der er med garanti en nær dig, da kæden i dag består af 96 butikker.

Med en Kop & Kande tilbudsavis i hånden kan du være sikker på, at du både bliver inspireret til indretningen i hjemmet og haven samt at du kan gå tilfreds hjem fra butikken, for du har nemlig gjort en god handel. Og det bedste af det hele er, at du finder den digitale udgave af tilbudsavisen fra Kop & Kande lige her på siden – for hos minetilbud.dk vil vi gerne være sikker på, at du altid har adgang til dine yndlings tilbudsaviser. Du kan søge frit i avisen, ved at benytte søgefunktionen, som du finder under avisen eller du kan bladre den igennem fra ende til anden – præcis som var det en fysisk avis, du sad med.