Tilbudsaviser fra Kop & Kande

Trænger du til nyt bestik, en smuk vase eller er det en af de mange køkkenmaskiner, der skal skiftes ud, så kan det være en rigtig god ide at starte dine indkøb med at kigge i en Kop & Kande tilbudsavis. Her finder du nemlig mange fantastiske tilbud på alt fra designer-bestik, professionelle kokkeknive og opbevaringskrukker til urtepotteskjuler, vaser i kendte brands og el-kedler, brødristere og meget andet køkkenudstyr.

Kop & Kande blev stiftet i 1978 af 54 selvstændige isenkræmmere og i løbet af 1990 valgte medlemmerne at samle kæden under et mere ensartet koncept og brand. Du finder derfor den samme gode kvalitet i alle Kop & Kande-butikkerne landet over, og der er næsten med garanti en nær dig, da kæden i dag består af ca. 100 butikker.

Med en Kop & Kande tilbudsavis i hånden kan du være sikker på, at du både bliver inspireret til indretningen i hjemmet og haven samt at du kan gå tilfreds hjem fra butikken, for du har nemlig gjort en god handel. Og det bedste af det hele er, at du finder den digitale udgave af tilbudsavisen fra Kop & Kande lige her på siden – for hos minetilbud.dk vil vi gerne være sikker på, at du altid har adgang til dine yndlings tilbudsaviser. Du kan søge frit i avisen ved at benytte søgefunktionen, som du finder under avisen eller du kan bladre den igennem fra ende til anden – præcis som var det en fysisk avis, du sad med.