Grænsehandel

Grænsebutikkernes aktuelle tilbudsaviser

Et kæmpe udvalg af vin, øl, slik og andre lækkerier til vanvittige priser – syd for grænsen er det en ren fryd at købe ind. Har du planlagt en tur til Tyskland, eller har du mulighed for at klare indkøbet på vej hjem fra en ferie i udlandet? Hvorfor så ikke afslutte turen med et besøg i fx den tyske by Burg hos Calle, Fleggaard, SKY, Otto Duborg, Fakta Tyskland eller en af de andre danske grænsebutikker. Her finder du danske varer til tyske priser, men også et stort udvalg af lækre kvalitetsvarer fra det øvrige udland.

Loader
  Loader

   Grænsehandel

   – se det store udvalg af gode tilbud til de mange tyske grænsebutikker

   Der er altid gode tilbud i grænsebutikkerne – så mange, at det til tider godt kan være svært at bevare overblikket. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Her på siden får du alle de aktuelle grænsebutikkers tilbudsaviser stillet til rådighed. Du kan også se grænsebutikkernes åbningstider. Er du på udkig efter en bestemt vare eller et mærke, så benyt minetilbud søgefunktionen og find varen, mens den er allerbilligst. Grænsehandel er en dejlig ting. Bliv klar til indkøbsturen i Tyskland og gå på opdagelse i de mange gode tilbudsaviser her på siden.

    

   Grænsehandlen er hurtigt klaret

   – benyt også click and collect

   Hvis du forbinder grænsehandel med lange køer ved kassen og overfyldte supermarkeder, så tænk igen. Det er super let og hurtigt at finde lige netop det, du er på udkig efter og få fyldt bilen op med gode tilbud syd for grænsen. Hos mange grænsebutikker kan du eksempelvis forudbestille dine varer hjemmefra, det kalder mange click & collect. Det betyder, at varerne er pakket og klar til afhentning når du ankommer. Det bliver altså ikke meget lettere. Hvis du bestiller en vare mens den er på tilbud, får du endda tilbudsprisen, selvom du afhenter den, efter tilbuddet er udløbet.

    

   Frem med indkøbssedlen 

   - læs de mange gode tilbudsaviser her på siden

   Der er altid mange attraktive tilbud i grænsebutikkerne. Det gælder især for varer som øl, vin og spiritus, slik, nutella og chips, nødder, dagligvarer og kosmetik. Har du en yndlingsparfume, så tjek lige, om ikke den tilfældigvis skulle være på tilbud i en af grænsebutikkerne, inden du køber den herhjemme. Ønsker du at undgå den høje nøddeafgift herhjemme? Så få bilen fyldt op med lækre nødder - i alle afskygninger - syd for grænsen.

   Hvorfor købe en sixpack, hvis du kan købe en hel kasse øl til den samme pris? Ud over de danske øl har du valget mellem alverdens kvalitetsøl. Har du inviteret til påskefrokost, sommerfest, fødselsdag, konfirmation, eller en anden festlig begivenhed? Så køb drikkevarer, snacks, og hvad end du ellers måtte have brug for syd for grænsen, når nu du er i gang. God fornøjelse med dine indkøb.