Grænsehandel

Husk at de fleste grænsebutikker tilbyder, at du kan forudbestille dine varer. 

Grænsehandel er et rent slaraffenland for de fleste – store mængder af øl, sodavand, slik, dagligvarer og meget mere, og så endda til lavere priser end i Danmark. Man kan hurtigt få sin egen favorit blandt de mange grænsebutikker som Fleggaard, Calle, Otto Duborg, BorderShop, CITTI, Flensborg m.m.

Vi har samlet alle de aktuelle tilbudsaviser lige her. Tjek butikkens hjemmeside for retningslinjer omkring COVID-19

Tilbudsaviser fra grænsebutikkerne

Loader

Alt til den søde tand

Slik, chokolade, chips, marcipan....mmmmm. Det er næsten for godt til at være sandt, men grænsebutikkerne bugner af alt til den både søde og salte tand, og endda til rigtig lave priser sammenlignet med Danmark. Her er et udvalg af nogle af de mest populære varer:

Drikke skal der til!

Om du er til sodavand, energidrikke, vin, øl, champagne, gin, eller bare vand, så er udvalget stort og priserne lave. Har du plads i bilen kan det derfor godt betale sig at fylde godt op, men husk at det kun er til at dække dit eget forbrug. 

Mere end drikkevarer og slik

Handel syd for grænsen bliver ofte kædet sammen med drikkevarer og slik, men faktisk er der også penge at spare på hverdagsting til hjemmet som opvaskemiddel, toiletpapir, smør, ketchup og meget andet. Se nogle af tilbudene lige her:

Fyld vognen op

- hvorfor betale mere for mindre?

Det er de samme mærkevarer du kan købe syd for grænsen, som i dit lokale supermarked, og derfor kan det virkelig godt betale sig at lave storkøb når nu grænsebutikkerne alligevel besøges. For hvorfor betale ikke snuppe to plader chokolade til samme pris for én herhjemme? Eller hvorfor betale det samme for én ramme sodavand som du betaler for 3 rammer i Tyskland? Så har du alligevel startet bilen, og måske endda koblet en trailer på, så er det bare om at få fyldt så meget på som tilladt, og så ellers nyde de lave priser og store udvalg. Vi har samlet de mest populære varer som bliver handlet over grænsen til dig lige her.

Grænsehandel hjemmefra

- click and collect

Lige så lækkert et stort udvalg kan være, lige så forvirrende kan det være. Heldigvis tilbyder de fleste butikker syd for grænsen click and collect, så du kan lave hele din bestilling online hjemmefra og så bare afhente i din favoritbutik. Det gør det også nemmere for dig at finde de bedste tilbud i forskellige butikker, og spare endnu flere penge fremfor at købe det hele ét sted. Og bestiller du varen mens den er på tilbud, men først har mulighed for at afhente når tilbuddet ikke længere gælder, så får du stadig varen til tilbudspris.

Grænsehandel er mere end chokolade, sodavand og øl

- dagligvarer stormer frem

De fleste forbinder grænsehandel med køb af sodavand, øl, slik og chokolade, og selvom det ikke er helt forkert, så har danskerne også kastet deres fokus på de mange dagligvarer. Der er nemlig store besparelser på alt fra kød, kaffekapsler, opvaskemiddel, sæbe og mange andre varer som danskerne bruger hver eneste dag. Så skal du alligevel et smut syd for grænsen, så kan det godt betale sig at udvide horisonten fra de klassiske varer, til også at inkludere dagligvarer.

Husk i øvrigt at tage dit pas med når du skal krydse grænsen. Du kan læse mere om pasreglerne her.