Grænsehandel

Se de aktuelle tilbudsaviser fra grænsebutikkerne

Grænsehandel er et rent slaraffenland for de fleste – store mængder af øl, sodavand, slik, dagligvarer og meget mere, og så endda til lavere priser end i Danmark. Hvad end turen går til butikkerne syd for grænsen i Jylland, eller med færgen til Rostock eller Puttgarden, så er der mange penge at spare, specielt hvis der skal købes ind til fest eller større arrangementer. Man kan hurtigt få sin egen favorit blandt de mange grænsebutikker som Fleggaard, Calle, Otto Duborg, BorderShop, CITTI Flensborg, Poetzsch Padborg, Scandinavian Park eller fakta Tyskland, og vi har samlet alle de aktuelle tilbudsaviser lige her.

Loader

Grænsehandel hjemmefra

- click and collect

Lige så lækkert et stort udvalg kan være, lige så forvirrende kan det være. Heldigvis tilbyder de fleste butikker syd for grænsen click and collect, så du kan lave hele din bestilling online hjemmefra og så bare afhente i din favoritbutik. Det gør det også nemmere for dig at finde de bedste tilbud i forskellige butikker, og spare endnu flere penge fremfor at købe det hele ét sted. Og bestiller du varen mens den er på tilbud, men først har mulighed for at afhente når tilbuddet ikke længere gælder, så får du stadig varen til tilbudspris.

 

Grænsehandel er mere end chokolade, sodavand og øl

- dagligvarer stormer frem

De fleste forbinder grænsehandel med køb af sodavand, øl, slik og chokolade, og selvom det ikke er helt forkert, så har danskerne også kastet deres fokus på de mange dagligvarer. Der er nemlig store besparelser på alt fra kød, kaffekapsler, opvaskemiddel, sæbe og mange andre varer som danskerne bruger hver eneste dag. Så skal du alligevel et smut syd for grænsen, så kan det godt betale sig at udvide horisonten fra de klassiske varer, til også at inkludere dagligvarer.

Fyld vognen op

- hvorfor betale mere for mindre?

Det er de samme mærkevarer du kan købe syd for grænsen, som i dit lokale supermarked, og derfor kan det virkelig godt betale sig at lave storkøb når nu grænsebutikkerne alligevel besøges. For hvorfor betale ikke snuppe to plader chokolade til samme pris for én herhjemme? Eller hvorfor betale det samme for én ramme sodavand som du betaler for 3 rammer i Tyskland? Så har du alligevel startet bilen, og måske endda koblet en trailer på, så er det bare om at få fyldt så meget på som tilladt, og så ellers nyde de lave priser og store udvalg. Vi har samlet de mest populære varer som bliver handlet over grænsen til dig lige her.