Konfirmation

Der findes en god håndfuld helt uforglemmelige dage her i livet, og konfirmationen er uden tvivl en af dem. Vi har samlet de bedste tilbud på flotte konfirmationsgaver og giver vi dig gode råd til valget af den helt rigtige gave til en konfirmand.

Gaveinspiration til konfirmanden

Loader

  Find konfirmationsgaven i et center nær dig

  Loader

  Penge som gave til en konfirmation

  Nogle gange kan det godt være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige gave. Er du i tvivl, så er penge altid en mulighed. Mange konfirmander ønsker sig penge, så de kan hygge sig på deres blå mandag og få opfyldt de ønsker, de ellers ikke har råd til. Hvis du vælger at give penge som konfirmationsgave kan du med fordel gøre noget ud af indpakningen, så gaven tager sig godt ud på gavebordet.

  Du kan for eksempel komme pengene i en konvolut med flot brevpapir og en personlig besked til konfirmanden. Alternativt kan du komme din pengegave i en flot læderpung eller en sød lille håndtaske, som så er en del af gaven. Er du kreativt anlagt, kan du også selv kreere din konfirmationsgaves indpakning. Fold pengesedler som sommerfugle, sæt en snor på midten og bind dem fast på grenene af en fin potteplante – voila så har du et pengetræ! Du kan også tegne nogle blomster på et stykke pap og indsætte mønter eller pengesedlerne som blomsterknopper.

  Andre gaveidéer til konfirmationen

  Selvom det er meget almindeligt at give penge, er det ofte rart at give en "rigtig" gave til konfirmanden. Det er lidt mere personligt, og hvis du vælger din gave med omhu, kan du give noget, som konfirmanden vil kunne få glæde af resten af livet. 

  Flotte smykker er en klassisk gave til en pige, der konfirmeres. Halskæder, øreringe, armbånd eller ringe – et stykke smykke er med til at markere den store dag og skaber et skønt minde. Er du på udkig efter en eksklusiv gave til en dreng, kan du for eksempel vælge et armbåndsur eller nogle fede solbriller. Oplevelsesgaver som en biograftur, en brunch for to, koncertbilletter, en rejse eller en anden god oplevelse kan gives til både drenge og piger, og de vil med sikkerhed sprede glæde på dagen og mange år ud i fremtiden. Eller hvad med et kamera, et mobilcover eller et par høretelefoner? God fornøjelse med at finde den helt rigtige gave til konfirmationen her på siden.