Loader
Loader

Aktuelle tilbud fra Sinnerup

Loader

Sinnerup – Livsstil, kvalitet og design

Sinnerup er en danskejet butikskæde der siden 1971 har solgt møbler, modetøj, mindre hvidevarer og brugskunst. Hos Sinnerup producerer de egne varer, så kunderne kan få glæde af at shoppe dansk design af et hold bestående af danske designere. De har deres helt eget mærke, Furniture by Sinnerup, som mange kunder har glæde af. Generelt kan du finde stort set alt til hjemmet fra spisebordsstole til gyngestole, og duftpinde til tøj. 

Perfekte gavemuligheder

Sinnerup er et af de bedste steder, når det kommer til at købe gaver. Du vil nemlig blive inspireret i højt grad, og få vejledning til at vælge lige præcis det, du leder efter. Om det er gaven til kæresten, vennerne, børn eller andre, så kan du finde gaver der passer perfekt til enhver lejlighed og enhver person.

De vil hjælpe dig på vej til at finde den perfekte gave til ethvert koncept. Det kan være adventsgaver, bryllupsgaver, dåbsgaver, mors dag, fars dag, julegaveideer, studentergaver og meget mere.

Bliv inspireret hos Sinnerup

Inspiration et nøgleord. Det er ikke bare en butik, hvor du kan shoppe inden for mange kategorier, det er også et sted hvor du kan få en masse ideer til diverse projekter og koncepter.

I butikken kan du få inspiration til at indrette dit hjem, pifte din garderobe op, og få nye spændende ideer til forskellige ting. Følg med på boligtrends, få gaveideer og opdag nye koncepter inden for bolig, mode og møbler.

De bedste brands

I Sinnerup butikkerne og webshoppen finder du utallige mærker inden for bolig, møbler og mode. Udover Sinnerup’s eget brand, Furniture by Sinnerup, finder du også andre nationale og internationale brands.

Inden for mode er der brands som CrétoN, der giver dig mulighed for at skabe et feminint og sofistikeret look. Shop enkelthed med mærker som Vila og Only, eller fra det trendy mærke Object. Derudover finder du også smykkekæden Pilgrim og mange, mange andre brands.

Under kategorien bolig finder du en lang liste af brands, blandt andet Rosendahl, Sej Design, Kähler, Georg Jensen, VITA Copenhagen, Spring Copenhagen, OPENMIND, og mange flere.

Vil du også inspireres?

Lyder det som noget for dig, og er du på jagt efter nye ideer, så se med her. Minetilbud.dk har samlet alle tilbud fra Sinnerup. Læs dem på denne side, og ønsker du at læse mere om Sinnerup, kan du gøre det her.