Wupti tilbudsaviser

Wupti er mest kendt for sit store udvalg af elektronik og hvidevarer til rigtig gode priser. Her har du altid kunnet finde vaskemaskiner, opvaskemaskiner, køleskabe, frysere, emhætter, støvsugere, kaffemaskiner, samt elektronik som fjernsyn, høretelefoner, telefoner, computere, tablets, konsoller og meget mere. Men faktisk er Wupti langt mere end blot elektronik og hvidevarer, og har de senere år udvidet deres sortiment til nu også at inkludere en lang række andre produkter, og dermed være én stor samlet markedsplads.

Nu også med møbler og cykler

Nu er sortimentet blevet endnu større og endnu bredere, og det er nu også muligt at købe cykler, herunder ladcykler og el-cykler til fordelagtige priser, møbler som sofaer, senge, daybeds, foldemadrasser m.m., og ikke mindst legetøj fra verdens største brands som LEGO, Playmobil, og Pokemon. Wupti er med andre ord blevet et sted hvor du kan finde alt til hjemmet, og selvfølgelig få leveret lige til døren - og der er fri fragt hvis du køber for over 1000,- 

Stadig masser af elektronik

Men selvom der er endnu flere produkter at finde hos Wupti, så har de stadig et kæmpe udvalg af elektronik og hvidevarer, og endda med en lang række gode priser og tilbud. Så hvad end du er på udkig efter en ny støvsuger til at erstatte den gamle, måske endda en robotstøvsuger, eller måske sætte gang i dagen med en ny og avanceret kaffemaskine, så er Wupti stadig stedet hvor du finder et af de største udvalg. 

Masser af gode tilbud og udsalg

Der er altid masser af gode tilbud hos Wupti, og flere gange årligt bliver der også holdt udsalg og ikke mindst Black Friday, Cyber Monday og Singles Day, hvor priserne bliver banket helt i bund. Hold derfor godt øje med siden her for hele tiden at være opdateret på de bedste tilbud på elektronik, og andet godt til hjemmet. 

Hos Wupti har du i øvrigt altid 30 dages returret, og fragten er gratis såfremt du bestiller for mere end 1000 kroner. Skulle du mod forventning have behov for at bytte dine varer kan du gøre det i Bilka og føtex, så du slipper for at skulle sende retur. Ligeledes har Wupti rigtig gode anmeldelser på Trustpilot, og som en del af Salling Group garant for kvalitet. Vil du læse mere om Wupti kan du gøre det her