Gasgrill

Tilbud på gasgrill til sommeren

Er der sol på terrassen, så tænd for gasgrillen, find bøfferne frem og inviter naboerne på lækker grillmad. Her på siden finder du masser af gode tilbud på gasgrill, så du kun mangler det gode vejr, når der skal laves god mad. Find en gasgrill til en god pris og gå sommeren godt i møde.

Få mere at vide...

Gasgriller på super tilbud

Det tager ikke ingen tid at få kødet mørt, så der er også plads til at arrangere en impulsiv grillaften. Tænd op for grillen, og så er I i gang. En gasgrill er tilmed hurtigere klar end ovnen i køkkenet. Med en almindelig grill skal man tænde op i den en time før, så det tager længere tid og er mere besværligt, hvis der ikke rigtig kommer gang i kullene. Køb evt. en stor gasgrill, hvorpå I kan tilberede mad på terrassen til mange gæster. Gasgriller fås i mange farver og størrelser. De findes også som små og handy, så du kan medbringe grillen på camping eller til stranden. Med en gasgrill er der ingen problemer med at komme af med varme kul bagefter. Derfor er de blevet meget populære, fordi man bedre kan styre, hvor meget varme maden får. Så bliver kødet ikke så let branket. Gasgriller fås som helt dyre og eksklusive modeller med mange smarte funktioner, såsom stort grillareal, flere brændere, termometer, sammenklappelige sideborde m.m. De findes også som billige og simple modeller til få hundrede kroner.

Tilbud på gasgrill (26)

Picninc grill
Til 31/8
TravelQ pro285 gasgrill
Til 19/8
Triumph 410 gasgrill
Til 19/8
Triumph 325 gasgrill
Til 19/8
Gasgrill
Til 31/8
TravelQ gasgrill
Til 31/8
Gasgrill Baron 490
Til 17/8
Weber Q 3200 Sort
Til 18/8
Char-Broil C-34G
Til 18/8
Niclan gasgrill
Til 31/8
Char-Broil CB M500 gasgrill
Til 17/8
Char-Broil Gas2Coal
Til 17/8
Jamie Oliver gasgrill
Til 20/8
Weber gasgrill
Til 20/8
Jamie Oliver gasgrill
Til 20/8
Nordic season gasgrill
Til 20/8
Gasgrill
Til 31/8
Gasgrill
Til 31/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.