Kataloger fra Biltema

Hvorfor er bilreservedele og tilbehør ofte så dyrt? Dette er et spørgsmål, som grundlæggeren af Biltema stillede sig selv for over 50 år siden, hvorfor han startede Biltema, så han på denne måde kunne give danskerne billige reservedele og tilbehør. Denne tankegang er helt sikkert også afspejlet i Biltemas forskellige kataloger, der oser af super gode tilbud på alt fra autostole, dæk og værktøj til campingudstyr, telte og cykler. Udvalget er bredt og priserne er lave, så leder du efter nyt udstyr til bilen, haven eller campingferien er et Biltema katalog et fantastisk sted at starte.

Biltema blev stiftet af Sten Åke Lindholm i 1963. Sten Åke Lindholm havde en stor teknisk viden inden for reservedele og tilbehør til biler, og han gjorde det til sin mission, at tilbyde danskerne reservedele og udstyr til biler af en god kvalitet til en bedre pris end de daværende meget dyre reservedele som fandtes på markedet. I 1960'erne havde bilforhandlerne nemlig ofte en relativ lav avance på bilerne, men en høj avancer på reservedele, tilbehør og service, da tanken var, at kunderne skulle lokkes af de billige biler, og at bilforhandlerne så i stedet skulle tjene på udstyret. 

Biltema køber deres produkter direkte fra fabrikanterne og spare derved de fordyrende mellemled, hvilket kommer forbrugerne til gode. Derudover samarbejder Biltema med nogle af de store fabrikanter om at udvikle produkter med en bedre kvalitet. Biltema er kendt for at være en pålidelig leverandør af biltilbehør, reservedele og værktøj – det hele selvfølgelig af høj kvalitet og til en god pris, som du kan læse meget mere om i et Biltema katalog. De senere år har Biltema desuden udvidet deres sortiment til også at omhandle cykler, cykeltilbehør, tilbehør til computere og mobiltelefoner, malervarer, byggeredskaber, husholdningsartikler, rejsetasker og meget andet.

Læs de mange fine Biltema kataloger her på siden og find gode tilbud på netop det, som du står og mangler.