Aktuelle tilbud fra jem & fix

Tilbudsaviser fra jem & fix

Skal du i gang med en større renovering derhjemme eller har du bare brug for nogle nye havemøbler, noget nyt værktøj eller trænger stakittet til en omgang maling, så er en jem og fix tilbudsavis det helt rigtige sted at starte. Her finder du nemlig skarpe priser og fantastiske tilbud på alle byggemarkedprodukter under kategorierne auto, byggevarer, el, fritid, have, hus, maling, VVS, Værktøj og meget andet. Der er stort set ikke det, som du ikke kan få i jem og fix og du får hurtigt overblikket i din jem og fix tilbudsavis.

Du kan være sikker på, at du får den bedste pris, når du handler i jem og fix, for i 2016 blev jem og fix kåret af pris- og forbrugstjenesten Pricerunner til Danmarks billigste byggemarked - dette for fjerde år i træk. Og du kan være sikker på, at der er en jem og fix nær dig, for der er i alt 110 butikker i Danmark. Lægger du turne forbi Sverige, finder du også her en række jem og fix butikker - hele 38.

Har du brug for tips og triks er jem og fix også her meget behjælpelige. jem og fix har nemlig købt et gammelt parcelhus og viser i 50 små film, hvordan du som handyman eller kvinde kan renovere dit hjem.

Er du på udkig efter noget bestemt, får du hurtigt overblikket over jem og fix's bedste tilbud, når du kigger i tilbudsavisen fra jem og fix. Savner du generelt inspiration, kan tilbudsavisen også her give en hjælpende hånd. Du finder din jem og fix tilbudsavis her på siden og du kan frit søge i den, så du hurtigt finder frem til de varer, som du skal have.