Hækkeklipper

Hækkeklipper på tilbud

Når vejret er til det, er der ikke noget bedre end at få styr på haven. Køb en hækkeklipper på tilbud og få bugt med den høje og lidt for frodige hæk. Vælg en hækkeklipper blandt mange forhandlere. Der er noget for enhver smag og pengepung. Er du den havekyndige med tjek på detaljen, skal du måske have en hækkeklipper i super kvalitet? Eller er du ude efter den billigste på markedet? Find en hækkeklipper til dit behov blandt vores mange tilbud.

Få mere at vide...

Hækkeklipper med ledning eller med batteri

I gamle dage brugte man en hækkesaks uden ledning og batteri. At få en grøn, nedklippet hæk var noget af en sag. Det var tungt for armene og tog lang tid. I dag er det almindeligt med en hækkeklipper med batteri. Så er der heller ingen risiko for at klippe ledningen over. Den kan køre i knap en time og derefter skal den lade op i ca. 3 timer. Desuden kan du arbejde langt fra en strømkilde. Hvis du har meget hæk at klippe, er det bedre at anskaffe sig en hækkeklipper med ledning. Ellers kan det godt tage lang tid at blive færdig med hækken. Køb en hækkeklipper med en passende længde sværdskede, med en lav vægt og som har et ergonomisk håndtag – så er du godt kørende. Det er desuden vigtigt at hækkeklipperen har en lav grad af vedligeholdelse. Hækkeklippere fås i mange udformninger, så find den der passer dig bedst her på siden.

Tilbud på hækkeklipper (7)

Texas buskrydder 4-i-1
Til 30/3
Elektrisk hækkeklipper
Til 1/4
Hækkeklipper
Til 1/4
Gardena Akku Hækkeklipper
Til 31/3
Texas 4-I-1 Multimaskine
Til 31/3
Hækkeklipper
Til 5/4
Hækkeklipper
Til 5/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.