Tilbud på gasflasker

Find gasflaske på tilbud her

Det er meget populært at bruge gas nu om dage. En af grundene er, at du kan spare penge ved at bruge gas, men der er også andre fordele ved gas som energikilde. Gas har en effektiv forbrænding, og så er det let at transportere og en favorit til madlavning. Gas er let at dosere, og der er ingen spild. For dig som forbruger betyder det, at du får en billig energiløsning, da du kun bruger den energi, som du reelt behøver – intet mere.

Flere og flere danskere benytter gas til opvarmning, madlavning eller til terrassevarmeren. Vi har samlet alle ugens bedste tilbud på gas til dig lige her på siden, så du kan spare mest muligt på dit indkøb. Bruger du eksempelvis gas fra Primagaz, Kosan eller Composit, kan du med fordel holde øje med ugens tilbud på gas. Køb en enkelt gasflaske eller benyt de gode tilbud til at dække dig ind med et storkøb af gasflasker til en god pris.

Gasflasker i forskellige størrelser

Alt efter hvad formålet med dine gasflasker er, har du behov for forskellige størrelser. Typisk fås gasflasker til hjemmebrug i størrelserne 5, 10 og 11 kg. Her får du nok gas til at tænde op i gasgrillen rigtig mange gange i løbet af sæsonen og til at holde terrassen varm med en terrassevarmer. Har du derimod behov for gas til et mobilt setup, eksempelvis til dit campingudstyr, skal du have fat i en mindre og lettere gasflaske.

Sikkerheden, når du anvender gas

Mange mennesker har stor respekt for at anvende og håndtere gasflasker, og det er kun godt. Der er altid en sikkerhedsrisiko forbundet med at arbejde med gas, men når det gøres rigtigt og med omhu, er der absolut intet at være bange for, når du anvender gas. Et godt sted at starte er med brugsanvisningen på dit produkt, eksempelvis din terrassevarmer eller din gasgrill. Der vil du højst sandsynligt finde en udførlig beskrivelse af, hvordan gasflasker skal håndteres og udskiftes.

Herhjemme skal alt gasmateriel, det vil sige gasapparater og installationskomponenter, være mærket med enten CE- eller DG-mærket. Det giver dig som forbruger den fornødne sikkerhed. Derudover er det en god ide løbende at tjekke slidtag på dine produkter, især slanger og regulatorer. På denne måde sikrer du, at du kan få det bedste ud af dit produkt.

Find din gasflaske til en god pris blandt ugens bedste tilbud lige her.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk