Gasflaske

Gasflaske på tilbud

I gamle dage betød mangel på gasflasker i huset, at der ikke kunne laves varm mad. I dag er der stadig entusiaster, der laver mad på gas, men ellers er gasflasker mest brugt til friluftsliv. Find gasflasker på tilbud og køb stort ind, så du altid har reserverne i orden. Se de mange gode tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Gasflasker til campingturen

Gasflasker bruges mest til camping og de fås i forskellige størrelser. Førhen var gasflasker meget tunge, da de var lavet af jern, men nu er gasflaskerne typisk lavet af et letvægtsmateriale. Desuden er de nye letvægtsflasker gennemsigtige, så man kan se hvor meget gas, der er tilbage. Letvægsflaskerne er også perfekte til camping, da de ikke vejer så meget, at de er nemme at tage med. Nogle flasker kan også ombyttes i hele Europa, hvilket også er rigtig praktisk. Typisk fås gasflaskerne med mellem 3-11 kg gas. Foruden campinglivet er gasflasker også gode at have til ukrudtsbrændere. Når foråret begynder, er det derfor praktisk at anskaffe sig gasflasker til havearbejde eller friluftsliv, så der kan laves mad over gasblus. Tjek tilbuddene her på siden.

Tilbud på gasflaske (1)

Gasflaske light
Til 29/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.