Tilbud på liggestole

Liggestol på tilbud

At sidde/ligge i en liggestol er indbegrebet af sommerhygge og afslapning med familie eller venner. Ligger du i en fleksibel liggestol i den bedste kvalitet, får du ægte forkælelse på en solrig dag i haven. Der medfølger indimellem hynder med, men ellers kan det også være rart at udvælge de helt rigtige puder og hynder til liggestolen. Se det brede udvalg her på siden, og du kan drømme dig væk til sol og sommer. Der er helt sikker et tilbud, som du kan bruge.

Liggestol, der kan justeres

Solseng, chaiselong, loungestol eller liggestol? Der er flere navne for den klassiske liggestol, som kan justeres til forskellige sidde- og liggepositioner. For at føle sig rigtig godt tilpas og afslappet er det vigtigt at liggestolen kan justeres, så du eksempelvis kan sidde lidt op eller ligge helt plant. Ofte har en liggestol 3 justeringsmuligheder. Du kan evt. købe en liggestol med fodstøtte for ekstra afslapning.

Du finder flere moderne liggestole her på siden – i plastik, i kunstflet, aluminium eller træ. Det er praktisk, hvis liggestolene kan klappes sammen, så de kan pakkes væk, når de skal opbevares hen over vinteren. Skal liggestolene bruges i sommerhuset eller i kolonihavehuset er det ekstra vigtigt, at de fylder så lidt som muligt. Liggestole fås i mange prislag – fra under 500 kr. til flere tusinde kroner. Ønsker du et unikt design fra en førende forhandler, kan det være værd at betale lidt ekstra for en liggestol, du er glad for i mange år frem.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk