Tilbud på træbeskyttelse

Tilbud på træbeskyttelse

Om foråret, sommeren eller efteråret er det med at få ordnet træværket i haven. Det skal gerne have træbeskyttelse med ca. 4 års mellemrum. Har du et stakit der trænger? En carport? Eller redskabsskur? Køb noget træbeskyttelse på tilbud og få det frisket op, så det er klar til endnu et par år. Træbeskyttelsen beskytter også mod råd og svamp.

Træbeskyttelse til stakittet eller gavlen

Vind og vejr slider på træværket og gør det fugtigt. Det er derfor vigtigt, at du undersøger om træværket er for fugtigt til at få træbeskyttelse. Du kan måle det med en fugtmåler, før du går i gang. Er det for fugtigt vil træet rådne inde bag ved træbeskyttelsen. Der findes mange typer af træbeskyttelse. Du kan vælge dækkende, halvmat, halvblank, transparent – alt efter, hvilken stil du er ude efter. Dækkende træbeskyttelse har et højere pigmentindhold og beskytter bedre mod sol og vind.

Derudover kan du vælge træbeskyttelse der er vandbaseret eller terpentinbaseret. Det kommer ikke kun an på, hvilken stil du vil ramme. Du skal nøje undersøge, hvilken træbeskyttelse træbeskyttelse der er bedst til formålet. Skal du bruge træbeskyttelse til havemøblerne? Gavlen eller terrassen med trægulvet? Vælg en træbeskyttelse af en god kvalitet og hvor træet kan ånde.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk