Markiser

Super tilbud på markiser

Køb markiser på tilbud og gå sommeren i møde. De beskytter mod sol og dug, så du kan nyde at sidde på terrassen. Køb billige markiser af polyesterdug eller helt dyre med kassette og fjernbetjening, der holder i mange år. De manuelle er ofte nemme at montere, men dem med motor og fuldkassette er ofte mere praktiske i det lange løb.

Få mere at vide...

Markiser til store vinduespartier

Førhen brugte man nærmest kun markiser på forretningsvinduer. Men de blev populære i tresserne og halvfjerdserne, hvor man byggede mange private et-plans huse med større vinduer og panoramavinduer. Her fik man brug for noget til at skærme for solen om sommeren. Både for ikke at blive blændet, men også for at møblerne ikke blev bleget og man kunne se tv - også på lyse sommeraftener. Med den nye byggestil med meget glas, der kom frem igen i halvfemserne, blev det endnu mere in med markiser. Der kom flere forskellige farver og markiser som kunne betjenes digitalt. Markisen fås med åben, halvlukket eller lukket kassette. En lukket giver den bedste beskyttelse og en kassette af aluminium er meget holdbar. Du skal også vælge en god størrelse, der dækker tilpas meget, men heller ikke vejer for tungt i forhold til facaden. Derudover skal markisen passe godt til resten af huset. Heldigvis fås markiserne i forskellige mønstre og designs, så du nemt kan finde flotte markiser der passer til din bolig.

Tilbud på markiser (11)

Dobbelt sidemarkise
Til 31/8
Sidemarkise
Til 31/8
Markise
Til 31/8
Markise
Til 22/4
Kassettemarkise
Til 22/4
Skræddersyede markiser
Til 9/4
Dobbelt sidemarkise
Til 1/4
Markise
Til 1/4
Markise
Til 31/3
Markiser - Model Pall
Til 9/4
Markiser
Til 9/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.