1 aktive tilbudsaviser fra føtex

Tilbudsaviser fra føtex

Føtex’ tilbudsavis er propfyldt med stærke tilbud på dagligvarer og tøj. Navnet forpligter i den danske varehuskæde – Føtex er nemlig en sammentrækning af fødevarer og tekstiler – dét betyder, at Føtex har et stort udvalg af både fødevarer og non-food.

Tilbudsaviser fra Føtex er udgjort af mange gode tilbud på kendte mærkevarer og egne discountprodukter af højeste kvalitet. Siden Føtex blev grundlagt i 1960 af Herman Salling, der med inspiration fra USA ville samle de bedste varer under ét tag, har de været lig med kvalitet og god service – og det er lige præcis, hvad du finder både i butikkerne og Føtex’ tilbudsavis.

Føtex har et stort udvalg af mad, øl, vin, tøj, elektronik, isenkram, boligtilbehør samt pleje- og skønhedsprodukter. Det hele finder du i deres tilbudsaviser, som du kan søge frit i her på siden. Føtex’ tilbudsavis har et meget bredt udvalgt, så hvis du leder efter de stærkeste tilbudsvarer i din lokale Føtex, kan du med fordel søge i dagligvarer her på siden.

Føtex er en del af Dansk Supermarked, der køber stort ind, så du kan få de laveste priser. Det kan mærkes i Føtex’ tilbudsavis, hvor kombinationen af gode priser på kendte mærkevarer og store besparelser ved køb af deres discountmærker udmærker sig.

Læs Føtex tilbudsavis og se de mange gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.