parasoller

Parasoller på tilbud

Her på siden finder du et stort udvalg af parasoller og parasolduge. Duge i flotte farver og i en stærk kvalitet, så de holder år efter år. Til forår og sommer på terrassen er det helt uundværligt med en god parasol. De skygger og skaber læ.

Få mere at vide...

Parasoller til haven

De fleste parasoller der bliver solgt til haven/terrassen kaldes for markedsparasoller. Du kan også vælge en hængeparasol. Nogle markedsparasoller fås med tilt, så de kan skråtstilles. Der findes også mindre udgaver, der er nemme at tage med på eksempelvis picnic. Med et ”spyd” i den ene ende, kan parasollen stikkes i jorden, men ellers medfølger der som regel en god parasolfod. Du kan også finde parasolfødder særskilt, hvis du på et tidspunkt vil udskifte den eksisterende. Parasol-stangen kan være i metal eller træ og stoffet er som regel i Dralon, ren polyester eller blandet med bomuld. Det er vigtigt, at stoffet er stærkt, så det ikke mørner i solen og lysægte, så det ikke falmer. Ellers kan du købe et betræk til at komme over. Som regel er stoffet imprægneret og vandafvisende. Se de gode tilbud fra ugens løb.

Tilbud på parasoller (2)

Provence parasol
Til 26/2
Miami parasol
Til 26/2

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.