Drivhuse

Tilbud på drivhuse

Er du på udkig efter et drivhus? Så er du ikke den eneste. Drivhuse er populære. Måske har haveprogrammerne på tv givet dem en opblomstring. I hvert fald er det lækkert at dyrke egne grønsager i køkkenhaven eller i drivhuset. Nogle drivhuse har solfangere på taget til at opvarme jorden med, så dyrkningssæsonen bliver længere. Se tilbud på drivhus og kom i gang i dag med at finde frø og planter til drivhuset.

Få mere at vide...

Drivhuse forlænger den gode sommer

I drivhuset er det som om, at sommeren forlænges. Her kan dyrkes tomater, agurk, vindruer, krydderurter og mange andre grøntsager, både om foråret og i sensommeren/efteråret. Chili er også populært til drivhuset. Et drivhus kræver en del pasning med vanding og udluftning. Det skal også rengøres i ny og næ, så det holder sig pænt at se på. Fordelene ved at have et drivhus opvejer ulemperne, synes de fleste haveejere, heldigvis. Drivhuse fås i flere størrelser, farver og faconer. Find et drivhuse til dit behov. Måske er et vægdrivhus ideelt? Eller et stort et i træ og som er beklædt med klar plastik eller ruder. Det kan også købes i glas og aluminium, som ikke kræver så meget vedligeholdelse. Drivhuse fås både på et par få kvadratmeter til nogle på hele 20 m2. Kig her på siden og lad dig inspirere til at finde det rette drivhus for dig og familien.

Tilbud på drivhuse (25)

Drivhus Model Mythos
Til 25/3
Drivhus Model Balance
Til 25/3
Drivhus Model Mythos
Til 25/3
Ida vægdrivhus 900
Til 30/3
Freya drivhus 7600 alu
Til 30/3
Hera drivhus 9000 alu
Til 30/3
Hortus drivhus med 4 hylder
Til 30/3
Cassandra drivhus 9900 alu
Til 30/3
Vægdrivhus
Til 1/4
Drivhus Halls Magnum 148
Til 1/4
Sekskantet Drivhus
Til 7/4
Drivhus
Til 7/4
Outrium Drivhus i sort
Til 31/3
Outrium Drivhus i Alu
Til 31/3
Outrium 5m2 drivhus - inkl. sokkel
Til 31/3

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.