Blomsterløg på tilbud

Vil du gerne have et rigtig fint blomsterbed? Som vækker misundelige blikke? Så er det bare med at få gang i havefingrene og plante blomsterløg. Så har du snart flotte blomster i haven. Plant vintergækker, krokus, anemoner, liljer, tulipaner, hyacinter og mange flere slags. Du kan plante blomster i altankassen eller i haven – der er ingen undskyldninger for ikke at omgive sig med blomster. Blomster skaber stemning, liv, farver og skøn duft til dine omgivelser.

Få mere at vide...

<h2>Blomsterløg til hele året rundt </h2>

<p>Du kan plante forårs blomsterløg og efterårs blomsterløg. Efterårs blomsterløg sættes i jorden om efteråret og blomstrer som regel fra tidligt forår. Forårs blomsterløg blomstrer som regel fra juni til oktober. Du kan plante blomsterløg, så der stort set er blomster i din have hele året rundt. Når jorden er frossen og hård, må du dog vente med at plante blomsterløg. At plante blomsterløg er en billig måde at få mange blomster, når du får rigtig mange blomster for pengene. Desuden er det at plante blomsterløg også en hobbybeskæftigelse, der kan være næsten helt terapeutisk. Det er sundt på flere planer at være ude i naturen og udfordre sine grønne fingre. Gå ikke glip af de fantastiske tilbud. </p>


Tilbud på blomsterløg (3)

Sommerblomsterløg i pose
Til 31/3
Blomsterløg
Til 1/4
Blomsterløg
Til 5/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.