Tilbud på terrasser

Terrasse

Hvad kunne være bedre end at nyde sommer, sol og hyggelige grillaftener med venner og familie på terrassen? En terrasse er en af livets små investeringer, der giver rigtig meget livskvalitet i afkast. Har du et hus, og ønsker du at opføre eller renovere din terrasse, har du forskellige muligheder for at gøre det selv. I centrum er de gode materialer, og dem er der imidlertid ingen grund til at betale mere end nødvendigt for.

Selvfølgelig kræver det lidt håndværksmæssig kunnen at anlægge en terrasse, men altså ingen ph.d. i raketvidenskab. Terrassebrædder og -planker, ukrudtsdug såvel som alt værktøj og tilbehør finder du i dit lokale byggemarked. Vi har holdt øje med de bedste tilbud på alt, hvad du har behov for til terrassen, så dit store terrasseprojekt ikke bliver en stor post på dit budget. Vi opdaterer løbende siden, så du altid er up to date med de bedste tilbud.

Valg af materialer til terrassen

En ukrudtsdug er ikke noget must, men hvis du gerne vil holde vedligeholdelsen på et minimum, er det en god investering til din terrasse. Ovenpå dugen kan du med fordel komme et lag sand, som beskytter og holder på dugen. Dernæst skal du beslutte, hvilken træsort du ønsker at opføre terrassen i. Der er virkelig mange sorter at vælge imellem, og ofte har du mulighed for at finde et godt tilbud på eksotiske træsorter såvel som danske.

Vi anbefaler, at du ikke sparer på træet, da der kan være stor forskel på kvaliteten. Med en god træsort får du en terrasse, der holder sig flot i længere tid. Som et alternativ til træ kan også nævnes kompositbrædder, der består af en blanding af træ, bindingsmiddel og plast, og som er let at vedligeholde. Derudover er det en fordel, at komposit er frit for splinter.

Skruer, stolper og andet tilbehør

Terrassens vigtigste ingrediens er selvfølgelig plankerne på overfladen, men det kan altså også godt betale sig også at investere i kvalitetstræ til stolperne, der ligger under terrassen. Her kan du med fordel vælge trykimprægneret træ, da det er vigtigt, at stolperne kan holde til vind, vejr og regn. Ud over selve stolperne har du også behov for stolpefødder, som støbes ned i jorden, så terrassen bliver langtidsholdbar og stabil.

Alt træ og tilbehør til din terrasse finder du gode tilbud på her på siden. Og skulle du endnu ikke have boremaskine, skruer og andet tilbehør, så vil du også kunne finde gode tilbud på det. Vi ønsker god fornøjelse med terrasse-projektet.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk