Robotplæneklipper på tilbud

Robotplæneklipper

Hvorfor slå græsplænen, hvis man kan få folk til det? Eller rettere sagt en robotplæneklipper. Synes du, det lyder som et dyrt alternativ til selv at trave op og ned ad græsplænen weekend efter weekend, så tænk igen. En robotplæneklipper er en god investering i mere fritid og giver dig samtidig en fint vedligeholdt græsplæne året rundt. For du har sikkert mange andre ting, du heller vil bruge tiden på.

Vi kan godt lide gode tilbud – især dem, der giver dig mere tid og livskvalitet i hverdagen. Derfor holder vi løbende øje med gode tilbud på robotplæneklippere og præsenterer dem for dig her på siden. Det kan være alt fra budget-maskiner og hen til de mest avancerede robotplæneklippere på markedet. Fælles for modellerne er, at de kan købes til langt under den vejledende udsalgspris. God tilbudsjagt.

Fordele ved en robotplæneklipper

Forestil dig en weekend med tid til lige netop det, du har mest lyst til. Måske er det at slappe af på sofaen og følge med i weekendens fodboldkampe, eller måske er det en kold øl på terrassen med naboerne. Du kan med sikkerhed finde på mange ting, du hellere vil bruge din tid på end at slå græs. Den (næsten) perfekte verden uden græsslåning i weekenden kan sagtens blive en realitet, og med sikkerhed koster det langt mindre, end du tror.

Med en robotplæneklipper får du mere tid, men du får højst sandsynligt også en flottere og bedre vedligeholdt græsplæne. En anden fordel ved en robotplæneklipper er, at den højst sandsynligt udstøder mindre CO2 end din nuværende plæneklipper. Er du allergiker, er der også fordele, idet en robotplæneklipper medfører mindre græspollen i luften omkring dit hjem. Alt dette får du til en god pris og med et minimum af vedligeholdelse.

Parkér din robotplæneklipper i garagen

Og nej, du skal ikke ud og gøre ekstra plads i garagen hvor du normalt parkerer din bil, men derimod er det en dedikeret garage til din robotplæneklipper hvor den kan køre hen når den ikke er i brug og parkere. På den måde ved du altid hvor den er henne når den ikke er i brug. 

Tilbud på gode mærker

Blandt de gode tilbud her på siden finder du velkendte mærker såsom Rombow, Worx, John Deere, Husqvarna, Grouw, Gardena, Bosch og mange flere. Du kan hurtigt finde en lang række forskellige tests der vurderer hvilken robot plæneklipper der er den bedste, men det afhænger også af hvad du forventer den skal kunne. Vi opdaterer løbende listen, så du kan nøjes med at følge med i prisudviklingen ét sted. Du kan derudover gøre det let for dig selv og benytte søgefunktionen på siden til at finde et bestemt mærke og slå til, mens det er på tilbud.

Der er mange gode grunde for at vælge en robotplæneklipper, og med de gode tilbud her på siden er der næsten ingen grund til længere selv at bruge tid på at slå græsplænen.

Robotplæneklippere i Harald Nyborg og Bilka

Det er muligt at købe din nye robot plæneklipper i en lang række forskellige butikker, således kan du finde den i gængse byggemarkeder som BAUHAUS, Harald Nyborg, Stark, jem & fix, Davidsens og mange flere. Men du kan efterhånden også finde dem i de større supermarkeder som f.eks. Bilka, Kvickly, føtex m.fl. Nogle gange kan du også være heldig at finde dem på udsalg eller måske endda som restsalg. Her på siden kigger vi på tværs af alle butikker, og finder de bedste tilbud på robotplæneklippere. 

Få mere at vide...

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?
  Det er ikke sådan lige at svare på, men du skal i hvert fald sørge for at få en robotplæneklipper der er dimensioneret til din græsplæne. Nogle maskiner er kun lavet til at klare græsplæner på 400-500 m2, mens andre er klar til mere end 1000 m2. Så har du en stor græsplæne kan det godt betale sig at købe en der rent faktisk er gearet til størrelsen, men har du en mindre have, så behøver du ikke købe den dyreste på markedet for stadig at få et godt resultat. 
  Hvor lang tid er en robot plæneklipper om at klippe en græsplæne?
  Det kommer utrolig meget an på hvor stor eller lille haven er, og hvor kompleks den er. Det positive er at plæneklipperen arbejder mens du f.eks. er på arbejde, så plænen er klar til dig når du kommer hjem. 
  Hvor ofte skal en robot plæneklipper køre?
  Der fleste producenter anbefaler 5 gange om ugen, men det er egentlig op til dit eget temperament og behov. Nogle vælger kun et par gange om ugen, mens andre vælger dagligt. Men med 4-5 ugentlige klipninger sikrer man at græsset har optimale vækstbetingelser, og er med til at holde det irriterende ukrudt væk. 
  Hvordan virker en robotplæneklipper?
  De fleste robotplæneklippere arbejder indenfor et afgrænset område, som man selv definerer ved at installere et afgrænsningskabel rundt om græsplænen og de større forhindringer som træer, sandkasser og andet der måtte være i haven. Plæneklipperen ved så at den kun skal bevæge sig indenfor dette område. 

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk