Gør-det-selv

Få inspiration og tilbud til dit gør-det-selv projekt

Sommetider kan de små detaljer gøre en verden til forskel for udtrykket i din bolig eller have. Måske skal bagvæggen i stuen males flaskegrøn? Eller måske har du kastet dig ud i at lave en trællebank til gangen? Det kan også være, at haven trænger til en kærlig hånd og lidt nye blomster? Her på siden har vi samlet de nyeste kataloger og tilbudsaviser inden for gør-det-selv. Så kan du hurtigt komme i gang med det nyeste projekt – og måske endda spare lidt penge på materialer og værktøj.

Pift boligen op med et gør-det-selv projekt

De fleste af os kender det godt. Følelsen af, at nu skal der altså bare ske noget nyt i hjemmet. Hvis du er lidt fiks på fingrene, kan du faktisk klare mange ting selv. Du kommer langt med det rigtige værktøj og gode materialer - og måske et par gør-det-selv videoer på YouTube. Nedenfor har vi samlet tilbudsaviserne fra en lang række af de store byggemarkeder. Værsgo at gå på jagt efter gode tilbud til dit næste projekt:

Aktuelle aviser fra byggemarkederne

Loader

Projekter udendørs

Er vejret for godt til indendørs projekter? Eller trænger boligens udendørs arealer bare mere til en kærlig hånd end de indendørs? Det kan være, at du længe har drømt om at sætte et par højbede i haven? Eller måske anlægge en urtehave? Du kan gøre det selv! Lad dig inspirere af havekatalogerne nedenfor:

Se hvordan du fjerner flisepest derhjemme

Læs blogindlægget her

Fiks det selv...

Er du en af dem, som hellere vil spare mekanikerpengene og gøre det selv? Så ved du helt sikkert, at det kræver vedligeholdelse at have en velkørende bil. Hvis du har forstand på biler, kan du her klare noget af vedligeholdelsen selv. Se nedenstående aviser og bliv godt kørende.

Aviser med tilbehør til bilen og cyklen

Loader

Se hvordan du giver bilen en grundig vask i indkørslen

Læs blogindlægget her

Se hvordan du skifter til sommerhjul og giver dine fælge en vask

Læs blogindlægget her

Har du det rigtige værktøj? 

Det kan være dyrt at spendere i det helt rigtige værktøj. Undersøg derfor altid, hvor det er billigst, inden du tager på shopping. Udvid din værktøjskasse med alt fra en ny hammer til den helt store rundsav. Dine børn vil helt sikkert få brug for dig, når de flytter hjemmefra, hvis du har styr på værktøjet. Men det har de selvfølgelig alligevel. Se udvalgte tilbud herunder:

Udvalgte tilbud på værktøj

  "I have enough tools..."

  said no handyman ever

  Skal du flytte? Få tips og gode tilbud til din flytning

  Læs blogindlægget her

  Luk

  Sådan skifter du hjul og giver fælgevask

  Se mere her
  Luk

  Få tips til bilvasken i indkørslen

  Se mere her