Gør-det-selv

Skal du igang med et gør-det-selv projekt? 

Sommetider kan de små detaljer gøre en verden til forskel for udtrykket i din bolig eller have. Måske skal bagvæggen i stuen males flaskegrøn? Eller måske har du kastet dig ud i at lave en trællebank til gangen? Det kan også være, at haven trænger til en kærlig hånd og lidt nye blomster? Her på siden har vi samlet de nyeste kataloger og tilbudsaviser inden for gør-det-selv. Så kan du hurtigt komme i gang med det nyeste projekt – og måske endda spare lidt penge på materialer og værktøj.

Pift boligen op med et gør-det-selv projekt

De fleste af os kender det godt. Følelsen af, at nu skal der altså bare ske noget nyt i hjemmet. Hvis du er lidt fiks på fingrene, kan du faktisk klare mange ting selv. Du kommer langt med det rigtige værktøj og gode materialer - og måske et par gør-det-selv videoer på YouTube. Nedenfor har vi samlet tilbudsaviserne fra en lang række af de store byggemarkeder. Værsgo at gå på jagt efter gode tilbud til dit næste projekt:

Aktuelle aviser fra byggemarkederne

Loader

Er vejret for godt til indendørs projekter? Eller trænger boligens udendørs arealer bare mere til en kærlig hånd end de indendørs? Det kan være, at du længe har drømt om at sætte et par højbede i haven? Eller måske anlægge en urtehave? Du kan gøre det selv! Lad dig inspirere af havekatalogerne nedenfor:

Aktuelle havekataloger

Loader

Fiks det selv...

Er du en af dem, som cykler til og fra arbejde? Så ved du helt sikkert, at det kræver vedligeholdelse at have en velkørende cykel. Dækkene skal sommetider lappes eller skiftes, kæden skal smøres og stellet skal have en rengøring. Hvis du har forstand på biler, kan du også her klare noget af vedligeholdelsen selv. Se nedenstående aviser og bliv godt kørende:

Loader

"I have enough tools..."

said no handyman ever

Udvalgte tilbud på værktøj

Loader