Legehus

Legehuse til lave priser

Find et legehus i træ – evt. ét, der allerede er malet i en flot farve. Der er mange typer af legehuse, men et i træ er hårdført og holder i mange år, hvis ellers det får træbehandling i ny og næ. Et legehus i slidstærk plastik er også en mulighed. Hvis legehuset er UV-behandlet, mister det ikke sine farver på grund af solens stråler. Se de mange gode tilbud, der glæder de mindste børn i familien, år efter år.

Få mere at vide...

Legehus i haven eller på terrassen

Et legehus er som et samlingssted for de mindste i familien, når der er familiefest i haven. Et centrum for leg og kreativ udfoldelse. Her kan ungerne sidde og spise madder, sidde og tegne eller bygge med klodser. Måske skal legehuset også have en terrasse? Eller en rutsjebane? Alle børn elsker legehuse og selvom et legehus typisk koster mellem 3000-6000 kr., er det en god investering i mange år frem. Køb evt. et legehus på stolper, så der er god udsigt over haven og gør det endnu mere spændende for børnene at lege i det. De fleste legehuse fås som ”saml selv”, og du kan vælge legehuse i mange forskellige størrelser, alt efter hvor store børnene er. Find et godt tilbud fra ugen og overrask børnene derhjemme.

Tilbud på legehus (8)

Legehus i træ
Til 31/8
Legehus
Til 31/8
Legehus i træ
Til 31/8
Legehus
Til 20/8
Legehus i plast
Til 6/5
Smoby Friends House legehus
Til 30/4
Smoby legehus - Medlemspris
Til 30/4
Smoby legehus
Til 30/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.