Loader

Aktuelle tilbud fra BR

Loader

Legetøj fra BR

Et BR-katalog har det sejeste legetøj, de bedste film, den sødeste musik og meget andet, og det er derfor det helt rigtige sted at starte, hvis du leder efter gode tilbud på spil, legetøj og meget andet. Det er oplagt at tage et kig i det sidste nye katalog fra BR, hvis du eller dit barn er inviteret til børnefødselsdag, når julen står for døren, eller hvis du bare har lyst til at sprede glæde hos et lille eller et stort barn.

Uanset hvem den heldige modtager er, så kan du være sikker på, at legetøj fra BR spreder glæde, når det bliver overrakt. BR har bevist sit værd gennem generationer, og for mange mennesker er det den første butik, der kommer i tankerne, når de overvejer, hvor de skal købe deres legetøj. Hold øje med alle ugens bedste tilbud fra BR lige her og køb dit legetøj, når det er billigst.

Syv glade årtier med BR-legetøj

I 1950 købte Edith og Børge Rasmussen en kiosk i Roskilde. Kiosken blev hurtigt til en papirforretning med bl.a. festartikler og hvert år til jul solgte de også legetøj, som blev en stor succes. I 1963 besluttede sønnerne Bjarne og Henrik Gjørup at omdanne papirforretningen til en legetøjsbutik. Butikken fik navnet BR-Legetøj og blev senere kendt som Fætter BR.

Navnet Fætter BR var inspireret af deres fars initialer. Samme år åbnede de en BR-legetøjsbutik i Slagelse og de efterfølgende år blev der åbnet en ny butik om året. I dag er BR en kæde med 246 butikker fordelt over hele Nordeuropa.

I November 1990 blev firmaet TOP-TOY A/S dannet – dette som et moderselskab til BR. Man så et behov for dette på grund af den store ekspansion af BR legetøjsbutikker. Senere blev TOYS"R"US og K.E. Mathiasen også en del af TOP TOY.

Alt det bedste legetøj fra BR på ét blik

Her på minetilbud.dk kan du søge frit i BRs katalog og bruge det som inspirationskilde til den næste gave til et barn, du holder af. Med et katalog fra BR i hånden, kan du være sikker på, at du bliver populær blandt børn og børnebørn, samtidig med at du er bedst klædt på til at spare flest mulige penge og gøre en god handel på alt lige fra legetøj og hen til film, spil, stofdyr og meget mere.

I BRs legetøjsbutikker finder du et stort udvalg af legetøj, herunder babylegetøj, radiostyret legetøj, trælegetøj, film, musik, kostumer, bamser, racerbaner og meget mere. Der skulle med andre ord være en rigtig god chance for, at du finder lige netop den gave, der vil sprede allermest glæde, når den bliver overrakt. Læs BRs tilbudsavis og se de mange spændende legesager her på siden. God tilbudsjagt!