0 aktive tilbudsaviser fra BR

Kataloger fra BR

Et BR katalog har det sejeste legetøj, de bedste film, den sødeste musik og meget andet, og det er derfor det helt rigtige sted at starte, hvis du leder efter tilbud på spil, legetøj og meget andet.

I 1950 købte Edith og Børge Rasmussen en kiosk i Roskilde. Kiosken blev hurtigt til en papirforretning med bl.a. festartikler og hvert år til jul solgte de også legetøj, som blev en stor succes. I 1963 besluttede sønnerne Bjarne og Henrik Gjørup at omdanne papirforretningen til en legetøjsbutik og den fik navnet BR-Legetøj, senere kendt som BR. Dette var inspireret af deres fars initialer. Samme år åbnede de en BR-Legetøjsbutik i Slagelse og de efterfølgende år blev der åbnet en ny butik om året. I dag er BR en kæde med 246 butikker fordelt over hele Nordeuropa.

I November 1990 blev firmaet TOP-TOY A/S dannet - dette som et moderselskab til Fætter BR. Man så et behov for dette på grund af den store ekspansion af Fætter BR legetøjsbutikker. Senere blev TOYS"R"US og K.E. Mathiasen også en del af TOP TOY.

Her på minetilbud.dk kan du søge frit i BRs katalog og du kan bruge det som inspirationskilde til den næste børnefødselsdagsgave. Med et BR katalog i hånden, kan du være sikker på, at du bliver populær blandt børn og børnebørn samtidig med, at du er bedst klædt på til at spare flest mulige penge og gøre en god handel på alt fra legetøj, film og spil.

I BRs legetøjsbutikker finder du et stort udvalg af legetøj herunder babylegetøj, radiostyret legetøj, trælegetøj, film, musik, kostumer, bamser, racerbaner og meget mere, så der skulle nok være en chance for, at du finder noget, som du kan bruge.

Læs BR tilbudsavis og se de mange spændende legesager her på siden.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.