Tilbud på airpods

Tilbud på AirPods

Med AirPods er det blevet endnu lettere at lytte til musik, se film eller høre podcasts på farten! Med en af de nyeste tilføjelser til Apples enheder får du trådløse in-ear hovedtelefoner, som nemt kan opbevares og oplades i det medfølgende etui. Nedenfor kan du finde de billigste priser på Apple AirPods samt de nyeste AirPods Pro. Se alle tilbud på AirPods her:

Hvad er AirPods

AirPods er de nye og smarte in-ear høretelefoner, som giver dig en større fleksibel, når du lytter til din yndlingsmusik eller lydbog. Du slipper nemlig for ledningen, som altid slår knuder på sig selv, og altid er i vejen. De smarte høretelefoner leveres sammen med et smart opladningsetui. Tilslut blot dine AirPods til din enhed via Bluetooth - og så er du igang! 

Hvad koster AirPods?

Apple er kendt for at have et stort udvalg af produkter med ny teknologi og smart design - og høj kvalitet. De originale AirPods fra 2016 kan findes til en pris på omkring 1.000 kr., og er ofte på tilbud hos elektronikbutikker som Power og Elgiganten. Hvis man derimod ønsker de nyeste AirPods Pro fra 2019, findes de til omkring 1.700 kr. hos selv samme udbydere.

Den primære forskel mellem de to versioner findes i selve designet, som er opgraderet i Pro-udgaven, samt lydkvaliteten, som er væsentligt forbedret. AirPods Pro har øget batterievne, aktiv støjreduktion samt håndfri "Hej-Siri"-funktion, hvilket bl.a. kan bruges til at justere lydstyrken på ens musikenhed. Find tilbud på AirPods Pro her!

Hvordan tilslutter man AirPods?

Modsat standard øretelefoner, er AirPods udstyret med Bluetooth. Herved slipper man for at have en ledning tilsluttet ens telefon. På denne måde får man en langt mere fri musikoplevelse, om så man står i træningscenteret eller sidder i bussen på vej hjem. 

Ved tilslutning første gang på en iPhone, skal man blot have sin iPhones hjemmeskærm åben. Herefter åbner man etuiet med AirPods og holder det hen ved siden af smartphonen. Man vil kunne trykke 'tilslut' på  skærmen, og så let som det, har man oprettet forbindelse. 

Herefter vil lyden automatisk spille, når du tager dine AirPods i ørerne. Ligeledes vil lyden blive sat på pause, når du tager en af de to in-ears ud af øret. AirPods slukker helt, hvis man tager begge øretelefoner ud.

Hvordan oplader man AirPods?

Som sagt er AirPods uden ledning, og derfor skal de også oplades. Dette gøres i det medfølgende AirPod cover, som samtidig fungerer som et etui til opbevaring.

En standard batteritid for AirPods er fem timer. I tilfælde af, at man kommer ud af døren uden en fuld opladning, kan man bruge coveret, som fungerer som et trådløst batteri - herved kan du oplade dine øretelefoner flere gange, og vil ikke pludseligt stå uden musik i ørerne. 

Selve etuiet oplades via et Lightning-kabel, som man kender det fra Apples iPhone og iPad.

Nu ved du stort set alt om denne nye og smarte teknologi - er du klar til at tjekke de gode tilbud ud på Airpods? 

Få mere at vide...
  Hvad koster AirPods?
  Man kan finde AirPods til priser mellem 1.000-2.000 kr. De originale AirPods fra 2016 koster omkring 1.000 kr., hvorimod AirPods Pro fra 2019 typisk koster 1.700 kr.
  Hvordan indstiller man sine AirPods?
  Selve opsætningen af AirPods kan justeres under indstillinger i iPhonen. Her vil det være muligt at ændre effekten af de forskellige punkter på ørestaven - eksempelvis hvorvidt et dobbelt-tap medfører, at der skiftes sang eller at sangen sættes på pause.
  Hvordan oplader man AirPods?
  AirPods oplades igennem det medfølgende cover, hvori man placerer øretelefonerne, når deres batteritid på 5 timer er ved at være opbrugt. Herved har man mulighed for at have et trådløst batteri på sig hele tiden. AirPods coveret skal løbende oplades ved et Lightning-kabel, som man også får med, når man køber en iPhone eller en iPad.
  Hvordan skruer man op på AirPods?
  På de originale AirPods skruer man op for lyden ved at justere på lydstyrken på den anvendte musikenhed. Men på de nye AirPods Pro er det muligt at anvende den håndfrie Siri-funktion og blot sige noget i stil med 'Siri, skru op for lyden'.
  Hvordan tilslutter man AirPods?
  AirPods er trådløse, og tilsluttes derved gennem Bluetooth. Første tilslutning foregår ved, at man åbner sin iPhone og sit AirPods cover, og holder dem ved siden af hinanden. Herefter skulle man gerne få en besked på ens telefon, hvor det er muligt at trykke 'tilslut'. Efterfølgende vil tilslutningen ske automatisk, når du tager dine AirPods i ørerne. 
  Hvornår kommer AirPods?
  Den første version af AirPods udkom i 2016, og siden hen er der lavet en 2. generation af dem med diverse forbedringer. Apple lancerede i 2019 AirPods Pro, som på mange måder var forbedret i design, lyd og komfort. Der er på nuværende tidspunkt snak om en 2. generation af AirPods Pro engang i 2021.

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk