1 aktive tilbudsaviser fra Elgiganten

Tilbudsaviser fra Elgiganten

En tilbudsavis fra Elgiganten er spækket med stærke og konkurrencedygtige tilbud på elektronik. Her er udvalget bredt og det nærmeste varehus tæt på! Her på siden kan du søge frit i Elgigantens tilbudsaviser, så du altid kan finde den bedste pris på det, du leder efter.

Hos Elgiganten og i Elgigantens tilbudsavis kan du finde mobiltelefoner, pc'er, konsoller, spil, digitale kameraer, fladskærme, DVD'er, Blu-ray, hvidevarer, kaffemaskiner og meget mere inden for elektronik. Inden du bevæger dig ned i en af Elgigantens mange varehuse, kan du med fordel læse eller søge i Elgigantens tilbudsaviser her på minetilbud.dk.

Elgigantens motto er, at det er vigtigt, at du føler dig 100% tryg, når du handler hos Elgiganten, så du kommer hjem med det rigtige. Når du er tilfreds, så er de tilfredse. Derudover tilbyder de bl.a. levering til hjemmet, installation, tryghedsaftale, finansieringsløsninger, hjælp med sikkerhedskopier, samt forskellige supportpakker.

Elgiganten blev grundlagt i 1994 og er en del af moderselskabet Elkjøp. Ud over Elgiganten i Danmark og Sverige driver Elkjøb Nordic og Gigantti i Finland, Elkjøp i Norge og Elko på Island. Elkjøp Nordic ejes af britiske DSG International plc, der er en af Europas største forbrugerelektronikdetailhandels-virksomheder.

Elgiganten åbnede deres første butik i Danmark i 1996 og har i dag 30 varehuse, alle beliggende i større byer. En stor del af kædens vækst i Danmark skyldes opkøb af bl.a. kæderne Køkkenland, Super Radio af Fredgaard samt Electric City fra F Group.

Læs Elgigantens tilbudsavis og se deres mange gode tilbud her på siden.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.