Udsalg

Få overblikket over alle de gode tilbud!

Ofte kører de fleste forretninger med udsalg flere gange årligt. Der er rig mulighed for altid at finde et godt tilbud på enten et nyt møbel, en ny taske eller måske en ny boremaskine på et hvilket som helst tidspunkt på året – men der findes dog perioder på året, hvor forbrugerne forventer et udsalg, som er større end sædvanligvis. Se de populære tilbudsaviser nedenfor, som alle kører med udsalg lige nu:

Populære udsalgsaviser

Loader

  Udsalg - bolig og indretning

  Går du og drømmer om at skifte de gamle møbler ud med nogle nye? Eller har du forelsket dig i en sofa, som du bare MÅ eje? Vent til et af de store udsalg og spar penge på møbler og indretningsartikler. Se et udvalg af de tilbudsaviser, som lige nu kører med indretnings- og møbeludsalg her: 

  $name

  Loader

   Udsalg - elektronik og hvidevarer

   Nogle af de varer, som ofte kan findes til stærkt reducerede priser under et af årets store udsalg, er elektronik og hvidevarer. Er du på jagt efter et billigt TV, en billig iPhone eller måske en billig vaskemaskine? Se tilbudsaviserne nedenfor, som alle kører med udsalg lige nu: 

   $name

   Loader

    Udsalg - byggemarkeder

    Trænger din værktøjssamling til en oprydning, så du kan få plads til lidt nyt og lækkert værktøj? Værktøj kan hurtigt blive en dyr fornøjelse – men hvis du venter med at fylde værktøjskassen indtil de store byggemarkeder kører med udsalg, kan du pludselig komme langt for pengene. Se et udvalg af tilbudsaviser fra byggemarkeder, som kører med udsalg netop nu:

    $name

    Loader

     Udsalg - bøger, film og legetøjsbutikker

     Udsalgstid er familietid! Nu har du muligheden for at få købt billige brætspil og film, som kan samle familien til en hyggelig aften. Du kan også udnytte udsalget til at købe legetøj til de mindste – der kan være gode penge at spare i de fleste legetøjsforretninger under de store udsalgsperioder. Se et udvalg af de største legeforretningers tilbudsaviser nedenfor:

     $name

     Loader

      Hvornår er der udsalg i Danmark? 

      Her kan du læse mere om de forskellige typer af udsalg, som vi har i Danmark. Men først får du en samlet oversigt over alle de tilbudsaviser, som kører med udsalg netop nu:

       
      Loader

      Januar udsalg 

      Efter jul og nytår skydes det nye år altid i gang med et stort ”Januar udsalg”. Termen ”Januar udsalg” kan dog være en anelse misvisende, da flere og flere butikker allerede starter det store vinterudsalg lige efter jul i december måned. I år begynder det store udsalg d. 27. december 2018, og det forventes at blive en travl shopping-dag, hvor der både skal byttes julegaver og fyldes køleskab op efter et par helligdage, hvor butikkerne har holdt lukket. Mange benytter lejligheden til at få købt de ting, som ikke lå under juletræet, til billige penge. Og andre tager ud for at bytte julegaverne for at få mere for pengene. Se alle tilbudsaviser, som kører med januar- eller vinterudsalg lige nu: 

      Mid season sale

      Udsalget finder ikke sted på et fast tidspunkt, men mange butikker kører mid season sale 2 gange årligt – mere præcist i foråret og igen i efteråret. Her kan butikkerne få ryddet op i tidligere kollektioner og gøre klar til en ny sæson med nye farver og tendenser. Der kan være mange penge at spare under udsalget både på tøj, møbler, byggemarked varer og meget mere! 

      Sommer udsalg 

      Når solen rigtigt begynder at varme i juni måned, begynder mange butikker så småt også at starte det store sommer udsalg. Udsalget strækker sig ofte helt til august, så der er rig mulighed for at få købt lidt nyt til garderoben, hjemmet eller måske værkstedet. Ofte er sommer udsalget en god mulighed for at nyde en feriedag i selskab med familien eller vennerne, hvor man stille og roligt kan slentre ned igennem den lokale bys hyggelige gader, mens man får gjort sig nogle gode kup undervejs. 

      Forbered dig på udsalgsperioderne

      Sommetider kan de store udsalgsperioder være ret kaotiske, fordi mange mennesker benytter sig af lejligheden til at spare penge. Derfor kan du med fordel forberede dig på udsalget hjemmefra – på den måde undgår du også de klassiske impulskøb. På denne side opdaterer vi løbende udvalget af tilbudsaviser, så du i udsalgsperioderne altid kan få det store overblik over, hvilke butikker der kører med hvilke tilbud. Du kan også downloade minetilbud app’en, hvor du kan markere butikker som favoritter, så du aldrig går glip af tilbud fra dine yndlingsforretninger. Her kan du også oprette indkøbslister, som du kan dele med familien. Hent minetilbud app’en her.