Udsalg 

Ofte kører de fleste forretninger med udsalg flere gange årligt. Hvor det før i tiden var januarudsalget der dominerede, er der nu også kommet sommerudsalg, samt diverse mid-season sales. Se de populære tilbudsaviser nedenfor, som alle kører med udsalg lige nu:

Populære udsalgsaviser

Loader

  Udsalg - bolig og indretning

  Går du og drømmer om at skifte de gamle møbler ud med nogle nye? Eller har du forelsket dig i en sofa, som du bare MÅ eje? Så har vi her samlet et udvalg af de tilbudsaviser, som lige nu kører med ekstra skarpe priser på indretning og møbler her: 

  Loader

   Udsalg - elektronik og hvidevarer

   Elektronik og hvidevarebutikkerne er nogle af dem der for alvor giver den gas når der skal holdes sale. Er du på jagt efter et billigt TV, den laveste pris på en iPhone eller måske et helt nyt køleskab? Se tilbudsaviserne nedenfor, som alle har ekstra gode tilbud lige nu:

   Loader

    Udsalg - mode og skønhed

    Som regel falder de danske udsalgsperioder i starten af en ny sæson. Det er tid til at få tømt lageret af gamle sæsoners kollektioner, så der er plads til den nye sæsons farver og trends. Er du på jagt efter en ny billig taske? Eller er din yndlingscreme ved at være tom? Se tilbudsaviser fra mode- og skønhedsbutikker nedenfor, som alle holder udsalg lige nu: 

    Loader

     Udsalg - byggemarkeder

     Skal du have nyt værktøj eller igang med et større projekt i hjemmet, så kan der være rigtig mange penge at spare hvis du først køber ind når de byggemarkederne holder udsalg. Skal du f.eks. lave en ny træterrasse til 30.000,- så kan en besparelse på 20% give dig 6.000,- i lommen, så der måske også kan blive råd til en ny grill eller havemøbler. Vi har udvalgt de byggemarkeder der lige nu kører med store besparelser.

     Loader

      Udsalg - bøger, film og legetøjsbutikker

      Nu har du muligheden for at få købt billige brætspil og film, som kan samle familien til en hyggelig aften. Du kan også udnytte de lave priser til at købe legetøj til de mindste – der kan være gode penge at spare i de fleste legetøjsforretninger. Se et udvalg af de største legeforretningers tilbudsaviser nedenfor:

      Loader

       Hvornår er der udsalg i Danmark? 

       Her kan du læse mere om de forskellige typer af udsalg, som vi har i Danmark.

       Januar udsalg 

       Efter jul og nytår skydes det nye år altid i gang med et stort ”Januar udsalg”. Termen ”Januar udsalg” kan dog være en anelse misvisende, da flere og flere butikker allerede starter det store vinterudsalg lige efter jul i december måned. I år begynder det store udsalg d. 27. december 2018, og det forventes at blive en travl shopping-dag, hvor der både skal byttes julegaver og fyldes køleskab op efter et par helligdage, hvor butikkerne har holdt lukket. Mange benytter lejligheden til at få købt de ting, som ikke lå under juletræet, til billige penge. Og andre tager ud for at bytte julegaverne for at få mere for pengene. Se alle tilbudsaviser, som kører med januar- eller vinterudsalg lige nu: 

       Mid season sale

       Udsalget finder ikke sted på et fast tidspunkt, men mange butikker kører mid season sale 2 gange årligt – mere præcist i foråret og igen i efteråret. Her kan butikkerne få ryddet op i tidligere kollektioner og gøre klar til en ny sæson med nye farver og tendenser. Der kan være mange penge at spare under udsalget både på tøj, møbler, byggemarked varer og meget mere! 

       Sommer udsalg 

       Når solen rigtigt begynder at varme i juni måned, begynder mange butikker så småt også at starte det store sommer udsalg. Udsalget strækker sig ofte helt til august, så der er rig mulighed for at få købt lidt nyt til garderoben, hjemmet eller måske værkstedet. Ofte er sommer udsalget en god mulighed for at nyde en feriedag i selskab med familien eller vennerne, hvor man stille og roligt kan slentre ned igennem den lokale bys hyggelige gader, mens man får gjort sig nogle gode kup undervejs. 

       Forbered dig på udsalgsperioderne

       Sommetider kan de store udsalgsperioder være ret kaotiske, fordi mange mennesker benytter sig af lejligheden til at spare penge. Derfor kan du med fordel forberede dig på udsalget hjemmefra – på den måde undgår du også de klassiske impulskøb. På denne side opdaterer vi løbende udvalget af tilbudsaviser, så du i udsalgsperioderne altid kan få det store overblik over, hvilke butikker der kører med hvilke tilbud. Du kan også downloade minetilbud app’en, hvor du kan markere butikker som favoritter, så du aldrig går glip af tilbud fra dine yndlingsforretninger. Her kan du også oprette indkøbslister, som du kan dele med familien. Hent minetilbud app’en her.