Alle de bedste

BLACK FRIDAY

tilbud samlet ét sted

Black Friday tilbud

Black Friday er en af de vildeste udsalgsdage på hele året, og har du ledt efter en side der samler alle de aktuelle tilbud ét sted, så er du kommet til det helt rette sted. For vi har nemlig kigget alle tilbudsaviserne igennem for Black Friday tilbud og samlet dem her, så du nemt og hurtigt kan finde de gode tilbud du leder efter.

Populære Black Friday aviser

Loader

  Alle Black Friday aviser

  Loader

  Få overblikket over de bedste tilbud

  Hvornår er det Black Friday? Dette spørgsmål er et af november måneds største, og svaret på det i år er: fredag d. 29. november 2019. Synes du, at det kan være svært at danne sig et overblik over alle Black fredagstilbud tilbud? Så er du havnet det rigtige sted! Black Friday er en årets største shoppingdage, og dét betyder store besparelser på alt mellem himmel og jord – hvad end du er på udkig efter et nyt tv, hårde hvidevarer, legetøj eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

  Black Friday 2019 i Danmark

  Det er efterhånden et par år siden, at det amerikanske fænomen ”Black Friday” så dagens lys i Danmark. Det startede ud i det små, hvor nogle danske webshops begyndte at indføre Black fredagstilbud – og de efterfølgende år har den gigantiske prisfest kun vokset sig større. Den sorte fredag har slået rekorden for den største handelsdag nogensinde i dansk historie – og mon ikke, at tilbuddene i 2019 heller ikke kommer til at skuffe? Fænomenet ser i hvert fald ud til at være kommet for at blive. For ligesom at kendskabet til den sorte fredag vokser, gør handlen det også.  

  Black Friday tilbud

  Hos minetibud samler vi alle de bedste Black Friday tilbud, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvor dankortet skal svinges i år. Måske mangler du et nyt tv, en mobiltelefon eller hårde hvidevarer? Her kan Elgiganten og Power være svaret på dine Black Friday bønner – hold øje her på siden, hvor vi konstant sørger for at opdatere vores tilbudsaviser med de nyeste og bedste tilbud, så du kan få mest muligt for dine penge!

  For nogle butikker har Black Friday 2019 i dén grad fået plads på programmet. I 2018 afholdte Bilka ”Black November”, hvor de hver dag i november afslørede et nyt ”Black November” tilbud. Hold øje med siden her for at se om Bilka igen i 2019 holder "Black November".

  Køb dine julegaver i god tid 

  Det kan være, at du allerede nu har gjort dig tanker om, hvad dine venner og familie skal have i julegave. Og måske har du også selv nogle ting, som du ønsker dig. Uanset hvad giver Black fredagstilbuddene dig en god mulighed for, at få købt gaverne til nogle skarpe priser. 

  Rigtig mange butikker er hoppet med på Black Friday bølgen, og der skulle være rig mulighed for at få klaret mange af julegaverne til stærkt nedsatte priser. Både fysiske butikker og online webshops tager del i den store prisfest – så det er helt op til dig, om Black fredagstilbuddene skal klares i de fysiske butikker eller hjemme fra sofaen. Nogle af butikkerne på minetilbud tillader endda køb direkte fra deres tilbudsaviser. Mens du bladrer kataloget igennem og finder de ting, som du står og mangler, kan du købe dem med det samme. Så bliver det ikke nemmere! Se kataloger med mulighed for online køb her.

  Bliv klar til den store udsalgsfest

  Nogle butikker tyvstarter på udsalget et par dage før Black Friday. Derfor gælder det om at være vågen – og ikke mindst at være opdateret. Men det kan være svært at danne sig det store overblik over alle tilbuddene, og derfor kan lidt planlægning være godt givet ud. Du kan med fordel benytte dig af minetilbud app’ens smarte funktioner. 

  Tilføj dine yndlingsbutikker til din favoritliste. Hvis du fx allerede ved, at du skal købe elektronik til den sorte fredag, kan du med fordel markere Elgiganten og Power som dine favoritbutikker – begge butikker er kendte for at presse priserne helt i bund på diverse elektronikvarer på Black Friday. 

  Du kan også benytte dig af tilbudsagenten i app’en, som giver dig mulighed for at oprette nogle søgninger på bestemte varer, som du står og mangler. Når du har indtastet dine søgninger, klarer tilbudsagenten resten. Den samler en fin og overskuelig oversigt over alle butikkernes tilbud på dine søgte varer, og du kan i ro og mag kigge de forskellige tilbud igennem og benytte dig af det, som du synes, er det bedste. 

  Du kan også oprette indkøbslister i app’en og på den måde have hele planlægningen til din Black Friday klaret på én gang og i samme app. 

  Minetilbud er altid opdateret med de nyeste Black fredagstilbud, så hold øje på siden.

  Vidste du at…

  Sitet Katoni.dk har samlet en række vilde facts fra USA - blandt andet disse 3:

  Black Friday bliver af nogen også kaldt Brown Friday. Det skyldes, at der på denne dag er 55% flere opkald til VVS-firmaer end normalt - på grund af Thanksgiving middagen dagen før.
  "Buy Nothing Day" er et fænomen, der er opstået som modsvar til Black Friday. Det går simpelthen ud på slet ikke at købe noget.
  Og så er der konceptet ”Friday-after-Thanksgiving-itis”. Et fiktivt sygdoms-begreb, som dækker over dét, at tage sig en sygedag, for at kunne shoppe på "den sorte fredag". I 2015 tog 1,2 millioner canadiere en sygedag for at kunne komme ud og shoppe løs.


  Men også herhjemme er der vilde facts at hente:

  Den sorte fredag er i dag så velkendt, at ca. 90% af danskerne i dag kender til fænomenet. 
  I år 2015 blev der sat rekord for dankortomsætningen med 1,9 mia. kr. Før Black Friday 2015 var rekorden 1,7 mia. kr. 
  På en normal fredag foretages der ca. 5 transaktioner pr. sekund. Under Black Friday 2015 blev der foretaget 43 transaktioner pr. sekund. 

  Vil du allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen til fremtidige Black Fridays? Vi har samlet datoerne til dig her:

  Black Friday 2020 finder sted fredag d. 27. november 
  Black Friday 2021 finder sted fredag d. 26. november
  Black Friday 2022 finder sted fredag d. 25. november

  God tilbudsjagt!

  Vi fra minetilbud, ønsker jer alle en god og prisbesparende Black Friday. Husk at hold dig opdateret med de vilde tilbud her på siden!