Black Friday hos minetilbud

Er du på udkig efter de bedste tilbud til Black Friday? En af årets største shoppingdage betyder store besparelser på alt mellem himmel og jord. Du er helt sikker på, at spare penge på lige det, du leder efter. Hårde hvidevarer, legetøj, mobiltelefoner eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser.

Hos minetilbud har vi samlet tilbudsaviser fra de butikker der har specielle Black Friday tilbud. Så kan du let få et overblik over de mange tilbud og hvilke du ønsker at benytte dig af. God fornøjelse!

Vi ses til næste Black Friday d. 23. november 2018

Historien bag

Der er forskellige forklaringer på hvor navnet Black Friday stammer fra. En meget ligetil teori er, at der på denne travle shoppingdag er sort af mennesker i butikkerne. En anden er, at mange butikkers regnskabstal på denne dag vendes fra negative til positive og dermed skifter farve fra røde til sorte tal. 

Black Friday i Danmark

Det er efterhånden et par år siden, at det amerikanske fænomen "Black Friday" så dagens lys i Danmark. Det startede, da et par webshops tog konceptet til sig og siden har det vokset sig større - meget større. Danskerne har taget den store shoppingdag til sig og på få år, er det blevet den største af slagsen i Danmark.

Det må siges, at denne dag og de tilhørende tilbud ser ud til at være kommet for at blive. For ligesom kendskabet til Black Friday vokser, gør handlen det også.

Køb dine julegaver i god tid

Det kan være du allerede nu har gjort dig tanker om, hvad dine venner og familie skal have i julegave. Ellers har du måske selv nogle ting du ønsker dig. Uanset hvad er dagen en god mulighed for at købe gaver på tilbud, og du kan også fortælle venner og familie, hvor de kan sikre sig de ting du ønsker dig til lavere priser.

Og så vil du ikke være den eneste, hvis du overvejer at købe julegaver på Black Friday. I 2015 slog dagen alle rekorder og blev den største handelsdag nogensinde i Danmark. Det vidner om, at der er noget med de Black Friday tilbud - uanset om varerne skal gemmes til jul eller bare skal være til dig selv. 

Vidste du at...

Sitet Katoni.dk har samlet en række vilde facts fra USA - blandt andet disse 3:

Black Friday bliver af nogen også kaldt Brown Friday. Det skyldes at der på denne dag er 55% flere opkald til VVS-firmaer end normalt - på grund af Thanksgivning middagen dagen før.
"Buy Nothing Day" er et fænomen der er opstået som modsvar til Black Friday. Det går simpelthen ud på, slet ikke at købe noget.
Og så er der konceptet ”Friday-after-Thanksgiving-itis”. Et fiktivt sygdoms-begreb som dækker over det at tage sig en sygedag for at kunne shoppe på "den sorte fredag". I 2015 tog 1,2 millioner canadiere en sygedag for at kunne komme ud og shoppe løs