Katalog tilbud

POWER tilbudsaviser

I tilbudsavisen fra POWER kan du være sikker på altid at kunne finde de bedste priser på elektronik, hvidevarer og gadgets. POWER har et stort udvalg, og om du er på jagt efter en ny smartphone, fladskærm tv eller måske en ny vaskemaskine – så kan du helt sikkert finde et godt tilbud i POWERs tilbudsavis.   

POWER kalder deres butikker for POWERHOUSES, og man må da også sige, at der ligger en god portion power bag kæden. På få år har kæden åbnet i alt 14 butikker, og planlægger ikke at stoppe her. I løbet af de næste par år er det planen, at mange flere nye POWERHOUSES skal skyde op over alt i det danske land. 

POWER henvender sig til den pris- og kvalitetsbevidste dansker, og det mærker man også hurtigt, når man bladrer den inspirerende tilbudsavis igennem. Gode tilbud på mobiltelefoner, bærbare computere, sportsure, kaffemaskiner, køleskabe og meget mere pryder tilbudsavisens sider. 

Elektronikgiganten tilbyder altid skarpe POWER priser – uanset om du handler på power.dk eller i dit lokale POWERHOUSE. Med de elektroniske prisskilte opdateres priserne på elektronik, hvidevarer og gadgets ofte, så du altid kan være sikker på at få dine varer til en skarp pris! Derfor kan du også være heldig, at priserne i tilbudsavisen pludselig er lavere, når du shopper produktet i butikken eller online.    
POWER er hele Danmarks elektronikgigant – læs tilbudsavisen online her på siden og find gode priser på hvidevarer, elektronik og uundværlige gadgets!