Tilbud på roastbeef

Roastbeef på tilbud

Står menuen på saftig roastbeef i aften? Grydestegt eller ej, så er roastbeef en særligt populær middagsret i Danmark. Tilbehøret kan fx være flødekartofter eller en lækker salat. Kun fantasien sætter grænser. Se ugens roastbeef tilbud her.

 

Roastbeef til enhver lejlighed

Hvad end du bare skal have et nemt aftenmåltid eller have gæster, så er roastbeef et oplagt valg. Hvor mere traditionelle udskæringer som cuvette og culotte er knap så magre, og mørbraden som oftest er noget dyrere, falder roastbeefen ind mellem to stole. Udskæringen er ofte på tilbud, og oplagt til når mange munde skal mættes. Er der rester tilovers, nyder de fleste at få et stykke smørrebrød med tynde skiver roastbeef til frokosten. Kødet kan krydres med alt lige fra salt og hvidløg til timian eller rosmarin. 

Roastbeef i ovn, gryde, grill eller sous vide?

Der er mange måder at tilberede roastbeefen på, og det er egentlig kun ens eget temperament der sætter begrænsningerne. Vil du have den perfekte røde roastbeef så kan sous vide gøre en stor del af arbejdet for dig, og sikre at du ikke pludselig står med et stykke kød der har fået for meget. Ellers er der gode muligheder for både at lave den i ovnen, i en gryde eller på grillen hele året rundt med det helt rigtige tilbehør.

Hvor lang tid skal en roastbeef have på grillen?
Det er næsten umuligt at svare på., da det kommer an på hvor meget varme der er på grillen og ikke mindst hvor stort et stykke kød vi snakker om. Et sted mellem 30 og 50 minutter er ikke helt ved siden af, men brug et stegetermometer så du hele tiden kan måle kernetemperaturen og få den helt perfekt. 
Hvad serverer man til roastbeef?
Der er jo ikke nogen regler for hvad man serverer til roastbeef, men der er klart nogle ting der er mere oplagte end andre. Laves det om sommeren er det oplagt at lave en frisk salat eller måske grille nogle grøntsager som majs, peberfrugt eller andet. Dog kommer vi ikke udenom kartoflen, for lige meget om du laver bagekartofler, flødekartofler, ovnbagte kartofler, kogte kartofler, eller pommes frites, så komplimenterer de altså bare suverænt. 
Hvad skal kernetemperaturen i en roastbeef være?
Det kommer selvfølgelig an på hvordan du vil have den skal være. For at ramme rosa/rød skal kernetemperaturen være omkring 52-54 grader, og medium 55-58 grader. Fordi kødet er så fedtfattigt anbefales det generelt ikke at lave den gennemstegt.

Find andre gode tilbud

Support

Hvis du har udfordringer med MineTilbud.dk eller vores app, er du velkommen til at sende os en e-mail på:

kontakt@minetilbud.dk