Roastbeef til enhver lejlighed
Hvad end du bare skal have et nemt aftenmåltid eller have gæster, så er roastbeef et oplagt valg. Hvor mere traditionelle udskæringer som cuvette og culotte er knap så magre, og mørbraden som oftest er noget dyrere, falder roastbeefen ind mellem to stole. Udskæringen er ofte på tilbud, og oplagt til når mange munde skal mættes. Er der rester tilovers, nyder de fleste at få et stykke smørrebrød med tynde skiver roastbeef til frokosten. Kødet kan krydres med alt lige fra salt og hvidløg til timian eller rosmarin.
Roastbeef i ovn, gryde, grill eller sous vide?
Der er mange måder at tilberede roastbeefen på, og det er egentlig kun ens eget temperament der sætter begrænsningerne. Vil du have den perfekte røde roastbeef så kan sous vide gøre en stor del af arbejdet for dig, og sikre at du ikke pludselig står med et stykke kød der har fået for meget. Ellers er der gode muligheder for både at lave den i ovnen, i en gryde eller på grillen hele året rundt med det helt rigtige tilbehør.