Oksemørbrad på tilbud

Oksemørbrad på tilbud

Vi forbinder ofte mørbrad med festmad. Her på siden kan du finde lækker oksemørbrad på tilbud, som du kan bruge til den næste fest sammen med bagte kartofler, flødekartofler, kartoffelgratin eller rodfrugter. Hertil kan du servere en salat. Oksemørbrad er et sikkert hit til mange festlige anledninger – konfirmationen, brylluppet, barnedåben, fødselsdagen eller en anden mindeværdig begivenhed.

Få mere at vide...

Oksemørbrad til forskellige retter

Når du laver retter med oksemørbrad er der mange muligheder. Du kan lave marineret oksemørbrad og komme det i en salat eller lave burgere med fyld af oksemørbrad. Du kan marinere oksemørbraden på forskellige måde, men fx rødvinsmarineret oksemørbrad er noget, de fleste kan lide. Hertil kan du servere kartofler og champignon. Du kan også lave langtidsstegt oksemørbrad eller prøve med en indbagt oksemørbrad? Begge dele scorer point hos gæsterne. Oksemørbrad er også fint til en hverdagsaften, hvis du fx har fundet et godt tilbud her på siden. Det møre, lyserøde kød passer sammen med det meste tilbehør – focacciabrød, kartofler eller pastasløjfer. Vi håber, at du finder et godt tilbud på en oksemørbrad til den næste festlige anledning.

Tilbud på Oksemørbrad (8)

Ludvig oksemørbrad pr. ½ kg.
Til 30/3
Fersk oksemørbrad pr. ½ kg.
Til 1/4
Oksemørbrad
Til 5/4
Ludvig oksemørbrad
Til 6/4
Frossen oksemørbrad
Til 6/4
Oksemørbrad
Til 4/4
Oksemørbrad
Til 4/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.