Tilbud på oksemørbrad

Oksemørbrad på tilbud

Venter der en familiefest eller en anden festlig begivenhed med mange gæster forude, eller ønsker du at forkæle dine nærmeste med lækker mad? Normalt forbinder vi oksemørbrad med den ultimative festmad. Det er det møreste og mest velsmagende stykke oksekød, der findes, og et godt stykke oksemørbrad falder bestemt i de flestes smag. Vi har samlet de bedste tilbud på oksemørbrad, så du hurtigt kan finde den bedste pris.

Her på siden kan du finde lækker oksemørbrad på tilbud, som du kan bruge i mange spændende retter. Du kan for eksempel servere dine mørbrad-steaks med bagte kartofler, flødekartofler, kartoffelgratin eller rodfrugter. Hertil kan du servere en rødvins-, peber- eller whiskeysovs og måske en lækker salat. Et Voila – festmåltidet er klar til servering. Find alle de bedste oksemørbrad-tilbud her på siden og spar stort på dit næste festmåltid.

Opskrift på helstegt oksemørbrad:

Oksemørbrad er et sikkert hit til mange festlige anledninger – konfirmationen, brylluppet, barnedåben, fødselsdagen eller en anden mindeværdig begivenhed. Retter med oksemørbrad er en klassiker på restauranter og kroer rundt om i landet, men du kan også sagtens trylle med det gode stykke kød derhjemme. En god måde at tilberede en oksemørbrad på er som helstegt. Det får du opskriften på her.

Det skal du bruge:

1 oksemørbrad (ca 1,5 kg)
25 g smør
3 spsk. olivenolie
Rigeligt med salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

 1. Start med at afpudse mørbraden ved at fjerne de små sener, der løber langs købstykket.
 2. Opvarm smør og olie i en pande og lad det bruse op uden at det tager farve.
 3. Kom din oksemørbrad i panden og krydr med salt og friskkværnet peber.
 4. Vend din oksemørbrad, så den bliver stegt på alle sider (også enderne).
 5. Kom mørbraden i et ovnfast fad og sæt i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. en halv time (alt afhængigt af størrelse).
 6. Tag stegen ud, pak i sølvpapir og lad hvile i 10 minutter, så kødet får lov til at sætte sig.
 7. Skær oksemørbrad i skiver og server straks med lækkert tilbehør.

God pris på oksemørbrad-tilbud lige her

Der findes et hav af lækre måder at tilberede en oksemørbrad på. Og med en billig tilbudspris er oksemørbrad en lækker spise, du kan nyde ofte. Den billigste måde at købe oksemørbrad på er som storkøb. Synes du imidlertid, at en hel mørbrad er for meget at bruge på én gang, kan du med fordel skære den i to dele eller i steaks og fryse noget af den ned. Så er mørbraden klar til at blive tilberedt, når du har lyst til det.

Betal ikke for meget og find i stedet oksemørbrad til den bedste pris blandt de gode tilbud her på siden. Velbekomme!

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk