Faxe Kondi på tilbud

Faxe kondi på tilbud

Faxe Kondi blev introduceret på det danske marked helt tilbage i 1971. I flere generation har Faxe Kondi derfor været indbegrebet af dansk hygge. Det er dansk sodavand, når det er bedst. Sodavanden er populær blandt både børn og voksne. Find Faxe Kondi sodavand på tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Faxe Kondi til sportsstævne eller fødselsdag

Faxe Kondi er perfekt til mange anledninger, men især til fester og sammenkomster er Faxe Kondi et hit. Lemon/lime sodavanden er altid at finde på et veldækket bord - til en fødselsdag eller hyggeaften med vennerne. Til sportsstævner er det lækkert at få slukket tørsten i pauserne med Faxe Kondi. Druesukkeret i sodavanden er perfekt til et sportsstævne, hvor der skal præsteres lidt ekstra. Druesukkeret i sodavandet giver også hurtig energi til at klare arbejdsopgaver på en søvndyssende mandag eller hvis en eksamensopgave skal klares. På dage, hvor du er social med vennerne, er det også rart at koble af med en Faxe Kondi. På en sommerdag er det skønt at slå sig ned på et tæppe med en iskold Faxe Kondi og frugt til. Faxe Kondi kan også nydes med alkohol i – som en forfriskende og nem drink. Find gode tilbud på Faxe Kondi, så du har sodavand på lager til en større sammenkomst med familie og venner.

Tilbud på Faxe Kondi (24)

Faxe Kondi Energy Pr. Kasse
Til 4/4
Faxe Kondi Booster
Til 30/3
Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline eller Egekilde
Til 31/3
Pepsi Max el. Faxe Kondi
Til 31/3
Faxe Kondi energy
Til 23/4
Fax Kondi Energy 1 kasse
Til 28/3
Royal øl eller Faxe sodavand
Til 30/3
Faxe sodavand
Til 30/3
Sodavand
Til 30/3
Royal øl eller Faxe sodavand
Til 30/3

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.