Faxe Kondi fakse sodavand sport soda vand

Find gode Faxe Kondi-tilbud lige her

Er Faxe Kondi også din yndlingssodavand, så se her. Faxe Kondi er ubestridt et af Danmarks førende sodavandsbrands gennem de sidste 40 år. Den var intet mindre end banebrydende, da den blev introduceret på det danske marked helt tilbage i 1971. En sodavand med druesukker – det havde man aldrig set før. Det er netop druesukkeret og den friske smag af lime og citron, der har gjort den til en velkendt og elsket klassiker igennem generationer.

Faxe Kondi er indbegrebet af dansk hygge – dansk sodavand, når det er bedst. Det er nogle af grundene til, at Faxe Kondi er så populær blandt både børn og voksne. Vi har samlet alle de bedste tilbud på Faxe Kondi-sodavand til dig lige her. Sammenlign priserne og spar stort på dit næste indkøb af klassisk Faxe Kondi, Faxe Kondi Free eller Faxe Kondi Booster.

Køb Faxe Kondi og støt den lokale idræt

Faxe Kondi er en sportssodavand. En af Faxe Kondis mærkesager har således altid været den lokale idræt. I dag støtter Faxe Kondi ca. 1000 lokale sportsklubber på landsplan. Ved at købe Faxe får du således ikke kun en lækker og danskproduceret sodavand, men støtter også den lokale sport. Det er da en fin sidegevinst ved at drikke lækker sodavand.

Faxe Kondi Booster på tilbud

Skal du bruge energi hele dagen, så er Faxe Kondi Booster dit energiboost i flydende form. Booster er det sidste skud fra stammen hos Faxe Kondi. Ud over druesukker indeholder energidrikken også koffein, og det er en potent cocktail til dine batterier. Faxe Kondi Booster booster din energi, når du har behov for det og byder ellers på den gode smag, du kender fra Faxe Kondi. Se de gode tilbud på Faxe Kondi Booster her på siden.

Faxe Kondi Free-tilbud

Faxe Kondi Free er til dig, der ønsker den gode smag af Faxe Kondi, men i en helt og aldeles kaloriefri variant. Vi har samlet de bedste tilbud fra dit lokale supermarked og butikkerne syd for grænsen, så du kan spare stort på dit indkøb. Find gode tilbud på Faxe Kondi Free, Faxe Kondi Booster og den klassiske Faxe Kondi.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk