Sponsorerede

Faxe Kondi på tilbud

Faxe kondi på tilbud

Faxe Kondi blev introduceret på det danske marked helt tilbage i 1971. I flere generation har Faxe Kondi derfor været indbegrebet af dansk hygge. Det er dansk sodavand, når det er bedst. Sodavanden er populær blandt både børn og voksne. Find Faxe Kondi sodavand på tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Faxe Kondi til sportsstævne eller fødselsdag

Faxe Kondi er perfekt til mange anledninger, men især til fester og sammenkomster er Faxe Kondi et hit. Lemon/lime sodavanden er altid at finde på et veldækket bord - til en fødselsdag eller hyggeaften med vennerne. Til sportsstævner er det lækkert at få slukket tørsten i pauserne med Faxe Kondi. Druesukkeret i sodavanden er perfekt til et sportsstævne, hvor der skal præsteres lidt ekstra. Druesukkeret i sodavandet giver også hurtig energi til at klare arbejdsopgaver på en søvndyssende mandag eller hvis en eksamensopgave skal klares. På dage, hvor du er social med vennerne, er det også rart at koble af med en Faxe Kondi. På en sommerdag er det skønt at slå sig ned på et tæppe med en iskold Faxe Kondi og frugt til. Faxe Kondi kan også nydes med alkohol i – som en forfriskende og nem drink. Find gode tilbud på Faxe Kondi, så du har sodavand på lager til en større sammenkomst med familie og venner.

Tilbud på Faxe Kondi (21)

Faxe Kondi
Til 25/1
Faxe Kondi Energy
Til 24/1
Faxe Kondi eller Free 3 kasser
Til 24/1
Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline eller Egekilde
Til 21/1
Faxe Kondi, Pepsi eller Nikoline
Til 25/1
Faxe sodavand
Til 20/1
Sodavand eller juice
Til 31/1
Sodavand
Til 26/1
Faxe sodavand eller Nikoline juice
Til 31/1
Faxe Sodavand, San Pellegrino eller Aquador
Til 19/1
Dåsesodavand 24-pak
Til 19/1
Faxe premium
Til 25/1
Faxe premium øl
Til 25/1

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.