Faxe Kondi på tilbud

Faxe kondi på tilbud

Faxe Kondi blev introduceret på det danske marked helt tilbage i 1971. I flere generation har Faxe Kondi derfor været indbegrebet af dansk hygge. Det er dansk sodavand, når det er bedst. Sodavanden er populær blandt både børn og voksne. Find Faxe Kondi sodavand på tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Faxe Kondi til sportsstævne eller fødselsdag

Faxe Kondi er perfekt til mange anledninger, men især til fester og sammenkomster er Faxe Kondi et hit. Lemon/lime sodavanden er altid at finde på et veldækket bord - til en fødselsdag eller hyggeaften med vennerne. Til sportsstævner er det lækkert at få slukket tørsten i pauserne med Faxe Kondi. Druesukkeret i sodavanden er perfekt til et sportsstævne, hvor der skal præsteres lidt ekstra. Druesukkeret i sodavandet giver også hurtig energi til at klare arbejdsopgaver på en søvndyssende mandag eller hvis en eksamensopgave skal klares. På dage, hvor du er social med vennerne, er det også rart at koble af med en Faxe Kondi. På en sommerdag er det skønt at slå sig ned på et tæppe med en iskold Faxe Kondi og frugt til. Faxe Kondi kan også nydes med alkohol i – som en forfriskende og nem drink. Find gode tilbud på Faxe Kondi, så du har sodavand på lager til en større sammenkomst med familie og venner.

Tilbud på Faxe Kondi (21)

Faxe Kondi Energy pr. rammer
Til 25/7
Faxe Kondi Energy
Til 25/7
Faxe Kondi Energy pr ks
Til 8/8
Kildevæld, Faxe Kondi, Pepsi eller Blue Keld
Til 29/7
3 ks. faxe kondi
Til 8/8
Faxe sodavand
Til 27/7
Faxe sodavand
Til 27/7
Faxe Premium 3 ks.
Til 25/7

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.