Faxe Kondi på tilbud

Faxe kondi på tilbud

Faxe Kondi blev introduceret på det danske marked helt tilbage i 1971. I flere generation har Faxe Kondi derfor været indbegrebet af dansk hygge. Det er dansk sodavand, når det er bedst. Sodavanden er populær blandt både børn og voksne. Find Faxe Kondi sodavand på tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Faxe Kondi til sportsstævne eller fødselsdag

Faxe Kondi er perfekt til mange anledninger, men især til fester og sammenkomster er Faxe Kondi et hit. Lemon/lime sodavanden er altid at finde på et veldækket bord - til en fødselsdag eller hyggeaften med vennerne. Til sportsstævner er det lækkert at få slukket tørsten i pauserne med Faxe Kondi. Druesukkeret i sodavanden er perfekt til et sportsstævne, hvor der skal præsteres lidt ekstra. Druesukkeret i sodavandet giver også hurtig energi til at klare arbejdsopgaver på en søvndyssende mandag eller hvis en eksamensopgave skal klares. På dage, hvor du er social med vennerne, er det også rart at koble af med en Faxe Kondi. På en sommerdag er det skønt at slå sig ned på et tæppe med en iskold Faxe Kondi og frugt til. Faxe Kondi kan også nydes med alkohol i – som en forfriskende og nem drink. Find gode tilbud på Faxe Kondi, så du har sodavand på lager til en større sammenkomst med familie og venner.

Tilbud på Faxe Kondi (27)

Faxe Kondi Energy Pr. Kasse
Til 28/2
Faxe Kondi energy
Til 28/2
Faxe kondi 6x1,5 l
Til 28/2
Faxe Kondi Booster
Til 22/2
Faxe Kondi, Pepsi max eller Nikoline rød grape
Til 22/2
Faxe Kondi booster
Til 24/2
Monster Energy eller Faxe Kondi Booster
Til 25/2
Faxe Kondi, Pepsi eller Pepsi Max
Til 28/2
Pepsi, Faxe Kondi eller Nikoline
Til 25/2
Faxe Kond, Pepsi eller Pepsi Max
Til 28/2
Faxe Sodavnad - 2 fl.
Til 23/2
Faxe Sodavand - 2 ks.
Til 23/2
Royal øl eller Faxe sodavand
Til 23/2
Sodavand i ramme
Til 28/2
Sodavand
Til 25/2
Fritvalgsmarked - Sodavand
Til 23/2
Royal øl eller Faxe sodavand - 30 fl
Til 23/2

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.