Nakkekam som gæstemad
En kan nakkekam bruges til at lave pulled pork, som er meget populært. Det smelter nærmest på tungen. Her kan svinekødet langtidssteges og kødet kan herefter trækkes fra som små stykker/strimler. Kødet er så mørt, at det er ingen sag at trække det fra hinanden. Men nakkekam er også velegnet til gæstemad, da nakkekammen kan krydres på mange måder, grilles eller tilberedes som braiseret nakkekam. Nakkekammen er også velegnet til at langtidsstege i ovnen. Der kan laves mange forskellige fine middagsretter med nakkekam. Du kan snøre nakkekammen, krydre den og komme den i ovnen, hvilket er oplagt, når du får gæster. Ellers er det også lækkert, hvis du kommer nakkekammen i en stegeso med ex øl og urter og bruger skyen til små kartofler. I en stegeso risikerer du ikke så nemt at kødet bliver tørt, og du får samtidig sky/sauce til kartofler. Der er et hav af tilberedningsmuligheder, når du køber en nakkekam. En nakkekam kan også fint fryses og tages op på en hverdag, når du gerne vil have noget ekstra lækkert til aftensmad.
Lad dig friste af ugens tilbud.