Pepsi Max light uden sukker dåse flaske tyskland grænsehandel pant

Pepsi Max tilbud

Venter der en familiefest, gadefest eller en anden form for hyggelig begivenhed med mange gæster forude? Så er du sikkert interesseret i at finde et godt tilbud på smagfuld sodavand, som du kan forkæle dine gæster med. Pepsi Max er en velsmagende klassiker, som du garanteret ikke går galt i byen med. Pepsi Max giver dig den lækre smag af cola, men med mindre sukker. Det er noget, de fleste sætter pris på.

Uanset om du er på udkig efter storkøb eller bare nogle enkelt flasker eller dåser, så har vi samlet alle de bedste tilbud på Pepsi Max her på siden – både fra dit lokale supermarked og fra discountforhandlerne syd for grænsen. Bliv dækket godt ind med Pepsi Max, så du kan byde dine gæster på et forfriskende glas til den næste hyggelige begivenhed. Find de bedste tilbud på Pepsi Max her på siden.

Pepsi Max er den ægte vare

Ain’t nothing like the real thing! Pepsi Max er den ægte vare – bare med mindre sukker. Sodavanden med colasmag blev introduceret i Danmark i 1994 og har storhittet lige siden. Pepsi Max er light-versionen af den almindelige Pepsi og er kaloriefri. Den kan derfor nydes af alle. Skal du med andre ord vælge en enkelt slags sodavand, som mange vil sætte pris på, er Pepsi Max et rigtig godt bud.

Ønsker du den samme gode smag som Pepsi Max, men med en endnu mere forfriskende smag, så prøv en Pepsi Max Twist. Pepsi Max Twist er en variant af Pepsi Max, som udover colasmagen byder på et twist af citron. Den perfekte cola til en varm sommeraften, hvor du og dine gæster vil sætte pris på citronens friskhed.

Pepsi Max og andre lækre sodavand på tilbud

Der er mange gode tilbud på Pepsi Max og de andre lækre sodavand. Ofte har du mulighed for at blande forskellige sodavand i det samme tilbud. Det gælder for eksempel tilbuds-klassikeren med tre kasser dåsesodavand syd for grænsen. Her kan du vælge at sammensætte tre forskellige kasser dåsesodavand til en uhørt lav pris i forhold til prisen herhjemme. Det er en god mulighed, hvis du skal holde en fest og ønsker at gøre alle gæster glade.

Du behøver imidlertid ikke at tage syd for grænsen for at finde et godt tilbud på Pepsi Max og de andre sodavandsmærker. Ofte er der herhjemme tilbud på storkøb af halvanden liters sodavand. Sodavand har en lang holdbarhed, så det er bare med at slå til, når muligheden byder sig. Alle de bedste tilbud finder du her på siden. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk