Sponsorerede

Cognac på tilbud

Cognac på tilbud

Cognac er destilleret hvidvin og kommer fra Cognac-området i Frankrig. Det er en brændevin af brandy-typen. Kig efter gode tilbud på cognac her på siden. Så er du klar til at servere smagfuld cognac på den næste jagttur, til en fødselsdag eller andet arrangement.

Få mere at vide...

Cognac til en hyggestund

Produktionen af cognac foregår efter strenge kvalitetskrav. Vinen lagres på egetræsfade og alt efter, hvilken type cognac der produceres, lagres vinen i forskellige antal år. Jo finere flaske, jo længere lagringstid. Det kan være i 2 år, 6 år eller hele 35 år. Der er mange variationer. Nogle er interesserede i at samle på finere cognac og prøvesmage lidt forskellige slags. Det er nemt at blive bidt af interessen, da der er mange facts og spændende historie omkring produktionen af cognac. Cognac bruges først og fremmest til en hyggestund med venner. Cognac er især et populært valg på en kold vinteraften, hvor et glas cognac kan nydes omkring brændeovnen. Cognac kan også bruges til at blande i en drink eller til forskellige kager – fx i en lagkage. Køb eventuelt en flaske cognac, hvis du står og mangler en gave eller værtsgave.

Tilbud på Cognac (16)

Martell V.S. cognac
Til 27/10
Chivas Regal Extra, Remy Martin VSOP eller Hardy XO
Til 29/10
Pascal Combeau cognac VSOP eller Calvados VSOP
Til 28/10
Renault V.S.O.P. cognac eller Star of Bombay gin
Til 28/10
Larsen XO 40%
Til 30/10
Remy Martin
Til 2/11
De Luze Cognac V.S.O.P
Til 2/11
Gautier VSOP Cognac
Til 25/10
Metaxa 7 stjerner
Til 25/10
Cognac De Luze XO
Til 25/10
Remy Martin V.S.O.P.
Til 15/11

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.