Portvin på tilbud

Portvin på tilbud

Et lille glas portvin er ofte populært i venners lag. At drikke et glas portvin kan både bruges i det daglige eller i weekenden. Portvin er kendt for at være en sød vin. Den bruges ikke kun til dessert, men er en drink, der kan bruges til det meste. Til den røde bøf, ostebordet, til aftenkaffen eller bare som en hyggelig lille drink.

Få mere at vide...

Portvin til desserten

Når du inviterer gæster på besøg, er et glas portvin og lidt chokolade en nem og lækker dessert. Det er in at samle på de finere typer af portvin. Er du portvinssamler går du måske op i, hvilke druer, der er brugt ved fremstillingen. Du går måske også til portvinssmagninger indimellem. Her på siden kan du finde lige den flaske portvin, du kunne tænke dig. En flaske portvin kan være alt fra en billig flaske portvin til en rigtig dyr én af slagsen. Find en flaske i et anerkendt mærke og byd middagsgæster på et glas eller giv en flaske i gave. Som firmagave er en flaske portvin også en sikker vinder. Portvin er især populært at medbringe til festlige lejligheder omkring juletid, men kan medbringes som værtinde/værtsgave året rundt. Det er en populær drik, som er perfekt til hyggestunder derhjemme.

Tilbud på Portvin (14)

Porto Pocas 20 års
Til 25/3
Dow's Nirvana Reserve Port
Til 29/3
São Pedro Das Águias
Til 30/3
Kopke LBV 2012
Til 30/3
Maynard's Colheita 1990
Til 30/3
Sao Pedro Das Aquias
Til 30/3
Porto Pocas LBV
Til 1/4
Porto Valduro
Til 28/3
Valdouro Portvin Tawny
Til 28/3
Taylor's
Til 5/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.