Campari

Tilbud på Campari

Campari er en klassiker, når det kommer til drinks. Det er en krydderlikør og i daglig tale kaldes den for en bitter. Campari stammer fra Italien og har en karakteristisk rødlig farve. Drinken består af mange urter, aromatiske frugter og planter. Selve opskriften er dog en velbevaret hemmelighed. Her på siden er de gode tilbud på Campari samlet ét sted.

Få mere at vide...

Campari til en lille drink midt på dagen

Det er nemt at lave skønne drinks med Campari i huset, og Campari appellerer både til unge og ældre. Find de gode tilbud på Campari, så du kan byde gæster på et glas Campari, hvis de lige kommer forbi. Som en simpel eftermiddagsdrink kan du ex byde gæster på en drink bestående af Campari med appelsinjuice. Det er en forfriskende drink og kan evt. drikkes sammen med saltstænger, så det udgør et lækkert alternativ til eftermiddagskaffe og kage. Der er mange muligheder for lækre sommerdrinks. Bland Campari med gin, vodka, sprite, grapefrugtjuice eller anden juice. Campari drikkes også på andre tider af året. Hvad med et lille glas om vinteren, når du er til indendørs hygge foran pejsen? Campari kan nydes under mange hyggestunder hele året rundt.

Tilbud på campari (3)

Spiritusmarked
Til 30/3
Campari, Grants eller Jægermeister
Til 1/4
Campari
Til 4/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.