Sponsorerede

Gin

Tilbud på gin

De fleste kender gin, der er en alkoholisk drik, krydret med enebær. Alkoholprocenten er som regel på 38 %, men den fås også en smule stærkere. Der er både gin på dyre flasker og helt billige. Lad dig friste af gin fra et førende mærke, når du finder gode tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Gin og tonic?

Gin og tonic er altid en vinder, når der skal være fest, men gin kan bruges i mange forskellige drinks. Det er derfor, at en bar uden gin, er som en italiensk restaurant uden pasta. Gin er så populært i drinks, at de fleste har en flaske gin derhjemme i barskabet. Nogen er inkarnerede gin-fans og smager gerne forskellige andre smagsvarianter af den originale gin. Således findes der gin med forskellig frugtsmag, men de fleste blander den originale gin med blendet frugt eller juice og sodavand for en lækker drink. En drink med gin kan hurtigt blive stærk, fordi gin ikke har en så kraftig smag. Bland en lækker sommerdrink af gin og den læskedrik, du foretrækker. "

Tilbud på gin (21)

Gin eller hvid rom
Til 21/1
Finsbury Gin 1 ltr.
Til 21/2
Fernet branca, Bombay gin el. Tullamore dew
Til 21/1
Gordon's gin eller Jägermeister
Til 20/1
Bombay Sapphire Gin, Branca Menta eller Fernet Branca
Til 25/1
Tanqueray eller Pascal Combeau XO
Til 25/1
Bulldog Gin
Til 24/1
Hendrick's gin
Til 24/1
Finsbury Gin
Til 24/1
Spiritusmarked Pr. Flaske
Til 31/1
Feefeater Gin 1 liter
Til 24/1
Spiritusmarked 3 fl.
Til 24/1

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.