Gin

Tilbud på gin

De fleste kender gin, der er en alkoholisk drik, krydret med enebær. Alkoholprocenten er som regel på 38 %, men den fås også en smule stærkere. Der er både gin på dyre flasker og helt billige. Lad dig friste af gin fra et førende mærke, når du finder gode tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Gin og tonic?

Gin og tonic er altid en vinder, når der skal være fest, men gin kan bruges i mange forskellige drinks. Det er derfor, at en bar uden gin, er som en italiensk restaurant uden pasta. Gin er så populært i drinks, at de fleste har en flaske gin derhjemme i barskabet. Nogen er inkarnerede gin-fans og smager gerne forskellige andre smagsvarianter af den originale gin. Således findes der gin med forskellig frugtsmag, men de fleste blander den originale gin med blendet frugt eller juice og sodavand for en lækker drink. En drink med gin kan hurtigt blive stærk, fordi gin ikke har en så kraftig smag. Bland en lækker sommerdrink af gin og den læskedrik, du foretrækker. "

Tilbud på gin (33)

Hendrick's gin
Til 24/8
Spiritusmarked
Til 24/8
Pernod, Linie Aquavit eller Tanqueray Gin
Til 24/8
Tanqueray London dry Gin
Til 29/8
Gordon's Dry Gin
Til 27/8
Beefeater Gin
Til 27/8
Finsbury Gin
Til 27/8
Gordons london dry gin
Til 29/8
Tanqueray gin
Til 29/8
Geranium gin
Til 29/8
Smirnoff Vodka eller Gordon's Dry Gin
Til 29/8
Tanqueray London Dry Gin
Til 22/8
MoM Gin
Til 22/8
Finsbury el. Gibson's London Gin
Til 22/8
Bombay sapphire
Til 22/8
Fifty pounds gin
Til 22/8
Tanqueray
Til 22/8
Gordon's Dry Gin
Til 29/8
Hendrick's gin
Til 5/9
Geranium gin
Til 5/9

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.