Gin

Tilbud på gin

De fleste kender gin, der er en alkoholisk drik, krydret med enebær. Alkoholprocenten er som regel på 38 %, men den fås også en smule stærkere. Der er både gin på dyre flasker og helt billige. Lad dig friste af gin fra et førende mærke, når du finder gode tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Gin og tonic?

Gin og tonic er altid en vinder, når der skal være fest, men gin kan bruges i mange forskellige drinks. Det er derfor, at en bar uden gin, er som en italiensk restaurant uden pasta. Gin er så populært i drinks, at de fleste har en flaske gin derhjemme i barskabet. Nogen er inkarnerede gin-fans og smager gerne forskellige andre smagsvarianter af den originale gin. Således findes der gin med forskellig frugtsmag, men de fleste blander den originale gin med blendet frugt eller juice og sodavand for en lækker drink. En drink med gin kan hurtigt blive stærk, fordi gin ikke har en så kraftig smag. Bland en lækker sommerdrink af gin og den læskedrik, du foretrækker. "

Tilbud på gin (40)

Fernet Branca, Branca Menta eller Bombay Sapphire Gin
Til 29/3
Hendriks Gin
Til 29/3
Gordon's
Til 29/3
Spiritusmarked
Til 30/3
Hendricks Gin eller Aberlour 12 års Whisky
Til 1/4
Finsbury gin
Til 23/4
Beefeater gin
Til 23/4
Nordic spirits lab
Til 23/4
Dry gin
Til 28/3
Fifty Pounds
Til 28/3
Tanqueray gin
Til 28/3
Finsbury Gin
Til 28/3
Bleu D'Argent Gin
Til 4/4
Plymouth Gin
Til 4/4
Bulldog Gin
Til 4/4
Generous Gin
Til 5/4
Jinzu Gin
Til 5/4
Hendrick's Gin
Til 4/4
Elephant Gin
Til 4/4
Buss No 509
Til 4/4
London Hill Gin
Til 4/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.