Se de gode påsketilbud

Påsken er en af de højtider som vi i Danmark går mest op i, men i år kan det kun blive til små påskefrokoster med husstanden.  Find de gode påsketilbud her på siden eller søg efter tilbud her.

Påskeindkøb - Alt til påskebordet

Loader

  Se butikkernes åbningstider i påsken i aviserne

  Intet påskebord uden snaps, sild, laks, æg og meget mere. Traditionerne klæber sig til påsken, og vi har udvalgt nogle af de mest populære produkter til påskefrokosten lige her. 

  Intet påskebord er komplet uden påskepynt. Hvad end du dekorerer med harer, æg, gule servietter eller andet, så finder du en masse inspiration i disse kataloger - også hvis du selv vil lave dit påskepynt. 

  Har du styr på påskepynten?

  Loader

   Udvalgte tilbud på påskepynt

    Hvornår er det påske i 2020?

    Påsken 2020 falder i starten og midten af april. Helt konkret er palmesøndag d. 5. april, skærtorsdag d. 9. april, langfredag d. 10. april, påskedag d. 12. april og 2. påskedag d. 13. april. 

    En god påskefrokost er intet uden den rette mad

    En af de vigtigste ingredienser til en god påskefrokost er maden. I Danmark har vi en god tradition for at sætte os sammen omkring et bord og spise, til vi er lidt mere end stopmætte. Det er både hyggeligt og socialt, og så er det en af den slags ting, der nemt kan gå hen og blive en tradition i vennegrupper, men også i familien. Når det kommer til påskemaden, er det ingen hemmelighed, at æg spiller en stor rolle på spisekortet. Der findes mange forskellige måder at tilberede æg på. En af dem er skidne æg, som ikke er det mest charmerende navn til en påske-menu. Men faktisk den ”skidne” del af retten noget med rengøring at gøre: Påskelørdag var nemlig en helligdag i gamle dage, og da lørdagen kun var en enkelt i en lang række af fridage omkring påske, var der efterhånden blevet lidt beskidt i hjemmet på dette tidspunkt. Derfor kaldte man også påskelørdag for skiden lørdag. Selve retten, skidne æg, er blot et smilende æg med sennepssovs. Men det handler ikke kun om æg. Mange serverer påskelam – og så er sild og snaps selvskrevne spiser til påskefrokosten.

    Påske for børn

    - harejagt i haven og påskeæg i maven

    Imens en vigtig del af påske for de voksne er selve påskefrokosten, er der noget helt andet på spil for børnene. Især ude i haven: Her er der i mange hjem og familier tradition for, at man går på jagt efter gemte påskeæg. Andre steder hænger påskeægget uløseligt sammen med gækkebrevet, der er en helt særlig dansk tradition. Gækkebreve har mange år på bagen; faktisk så mange at selv H.C. Andersen også har været i gang med saksen i tidernes morgen. At et gækkebrev hedder et gækkebrev skyldes, at man oprindeligt skulle lægge en vintergæk sammen med sin klippekunst, inden man sendte det afsted til modtageren med teksten ”mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker”. Og kan modtageren ikke gætte afsenderen efter tre forsøg, ja, så vanker der påskeæg.

    Her på siden har vi samlet tilbudsoversigter på de varer som de fleste køber ind op til påske. Uanset om den påske, du planlægger, er børnevenlig eller ej, så er der masser af inspiration at tage af.