Motatos tilbud og tilbudsavis

Hvis du vil være med til at bekæmpe madspild, så skal du helt sikkert tage et ekstra kig på Motatos. Her kan du nemlig købe en lang række populære varer som nærmer sig sidste salgsdato eller bedst før dato, men som stadig er brugbare - og så er priserne endda ret lave. Her finder du alt fra kolonial, træning og vægt, slik & snacks, storpak, økologi, drikkevarer, brød, kiks og kager og meget mere. 

Det helt store mål for Motatos er at madspild skal være lig med nul, og sørge for nyt liv til de produkter der balancerer på kanten af holdbarheden. For faktum er stadig at en lang række af disse produkter ikke behøver at blive smidt ud, men kan finde nyt liv ved at blive brugt ved kort varsel. Så ligesom du kender det fra dit lokale supermarked der har datoservice, hvor produkter der nærmer sig sidste dato bliver sat markant ned, så har Motatos taget konceptet online og får produkterne direkte fra leverandørerne, så det hurtigt kan komme videre ud til forbrugerne, i stedet for at ende i skraldespanden eller containeren. 

Hvis du skulle være nervøs for at modtage noget som ikke kan bruges, så kan du med ro i sindet pakke den bekymring væk, for Motatos kvalitetssikrer alle de produkter de sender ud, så du ikke får ubrugeligt produkter. Og på alle varer kan du se hvilken holdbarhedsdato de har inden du bestiller. Det er med til at sikre fuld gennemsigtighed. 

Hos Motatos finder du en lang række populære varer som supper, pasta, olier, nudler, havregryn, krydderier, mel, desserter, måltidserstatninger, proteinpulver og barer, slik, chips, chokolade, nødder og naturslik, tyggegummi, smoothies til børn, rugbrød, knækbrød, småkager, krydderboller, juice, sojadrik, cacaomælk og meget meget mere. De har med andre ord en stor del af de samme varer du finder i dit lokale supermarked, bare med kortere holdbarhedsdato og langt lavere pris. 

Og leder du efter veganske eller glutenfri produkter, så er der også et stort udvalg. For alle varer gælder der dog det at der er stor udskiftning, da det kommer meget an på hvad det er Motatos får ind på lager fra leverandørerne, så det skifter ofte. Men det giver dig ekstra god grund til at holde øje med siden her, og hele tiden være opdateret på de mange spændende produkter der bliver lagt ind hver dag. 

Når du har bestilt hos Motatos bliver det leveret direkte hjem til dig eller nærmest posthus eller pakkeboks, afhængig af hvad du selv ønsker. Bestiller du for over 399,- får du gratis levering af én kasse. 

Du kan læse mere om Motatos her.